Με τον Δήμαρχο Χανίων συναντήθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης – Οι ανάγκες της τοπικής αυτοδιοίκησης στο επίκεντρο των συζητήσεων

Με τον δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Δημαρχείο Χανίων αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, Πάνο Σκουρλέτη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, με κύριο το πρόβλημα χρηματοδότησης. Ο κ. Σκουρλέτης επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προτείνει τη μείωση των φόρων κατανάλωσης στα καύσιμα και του ΦΠΑ,

για να μειωθεί το κόστος ενέργειας γενικά, ώστε και οι δήμοι να μην βρίσκονται στη θέση να αναζητούν υψηλούς πόρους για να καλύψουν τις αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος και της ενέργειας.

Από τη μεριά του ο κύριος Σημανδηράκης τόνισε το πρόβλημα της χρηματοδότησης των δήμων αλλά και την υποστελέχωση που υπάρχει με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα. Εξέφρασε τις αγωνίες σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Δείτε φωτογραφίες:

zarpanews.gr

The post Με τον Δήμαρχο Χανίων συναντήθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης – Οι ανάγκες της τοπικής αυτοδιοίκησης στο επίκεντρο των συζητήσεων appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα