Με τη δέουσα λαμπρότητα οι εκδηλώσεις για την 28η στο Ηράκλειο – Φωτογραφίες και βίντεο από την παρέλαση

Με τη δέουσα λαμπρότητα και την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση, κορυφώθηκαν σήμερα στο Ηράκλειο οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Με… φόντο το άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση στην πόλη.

 

Μετά την επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, έγινε η προσέλευση των επισήμων και των Αρχών του τόπου.

Ακολούθησε

τελετή στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο και κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ελευθέριο Αυγενάκη, τον βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Φραγκίσκο Παρασύρη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, την Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Ηρακλείου, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Ηρακλείου ως εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, κομμάτων, Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, εκπροσώπους φορέων, αντιστασιακών οργανώσεων και θυμάτων πολέμου.

Και ακολούθησε η καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης.

Στο Ηράκλειο βρέθηκε και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Μ. Σενετάκης που παρακολούθησε την παρέλαση από την εξέδρα των επισήμων, ενώ εκεί βρίσκονταν βουλευτές, ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Β. Λαμπρινός, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, Αλ. Καλοκαιρινός, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης, Αντιδήμαρχοι και άλλοι επίσημοι.

 

cretalive.gr

The post Με τη δέουσα λαμπρότητα οι εκδηλώσεις για την 28η στο Ηράκλειο – Φωτογραφίες και βίντεο από την παρέλαση appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
28η, Ηράκλειο – Φωτογραφίες,28i, irakleio – fotografies