Με ένα υποκατάστημα Εθνικής Τράπεζας στο κέντρο κινδυνεύουν να μείνουν τα Χανιά

Στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Κορωναίου, κοντά στην πλατεία 1866 στα Χανιά, φέρεται να προσανατολίζεται η διοίκηση της τράπεζας, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν συνδικαλιστές προσκείμενοι στην Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας. Η κίνηση έχει εκδώσει ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει, ότι εντός των επόμενων μηνών θα μπει λουκέτο σε 25

καταστήματα της Εθνικής και μάλιστα τα απαριθμεί ένα προς ένα. Ανακοίνωση εξέδωσε και η Δημοκρατική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΔΑΣ) ΕΤΕ, όπου επαναλαμβάνει την ίδια πληροφορία.

Το κλείσιμο των καταστημάτων, σύμφωνα με το sofokleousin.gr φέρεται να εντάσσεται στην προσπάθεια πίεσης προς υπαλλήλους ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, το οποίο λήγει σήμερα, 30 Ιουνίου.

Στα Χανιά, ως γνωστόν, υπάρχουν τρία υποκαταστήματα της Εθνικής και αν κλείσει αυτό στην Κορωναίου, θα απομείνει το κεντρικό κατάστημα απέναντι από την Αγορά και το υποκατάστημα στη Σούδα.

Ωστόσο, το υποκατάστημα που φέρεται να σχεδιάζεται να κλείσει, εξηπηρετεί καθημερινά μεγάλο αριθμό ανθρώπων, καθώς βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο, λένε στο zarpanews.gr πελάτες της τράπεζας που διαμαρτύρονται. Ταυτόχρονα, πολλοί άνθρωποι που θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία του κεντρικού καταστήματος που συνήθως σφύζει από κόσμο, επιλέγουν να εξυπηρετηθούν σε εκείνο της Κορωναίου. Αναφέρουν δε, ότι ακόμα και στο Ρέθυμνο, που έχει λιγότερο από τον μισό πληθυσμό σε σχέση με τα Χανιά, υπάρχουν δύο υποκαταστήματα στο κέντρο της πόλης.

Τονίζουν δε, ότι το κλείσιμο του υποκαταστήματος, μόνο προβλήματα και ταλαιπωρία θα δημιουργήσει στους πελάτες της τράπεζας, ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους.

Η λίστα με τα καταστήματα προς κλείσιμο που διέρρευσε, περιλαμβάνει τα εξής: Κάνιγγος (129), Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής (891), Κέντρου Αιγάλεω (084), Καλογρέζας (128), Νέας Eλβετίας(092), Παραλίας Βουλιαγμένης (682), Καλλίπολης (879), Μεγάρου ΟΤΕ (671), Μάνδρας (653), Λέοντος Σοφού (213), Πανοράματος(239), Παλ. Aγοράς Ρόδου (297), Μαρμαρά (838), Ξυλόκαστρου(436), Αθηνών Kαλαμάτας(220-1), Νεωρίου Σύρου (469-1), Πλ. 1866 Xανίων (495), Τυμπακίου (479), Φιλιατών (459), Λίμνης Eυβοίας(408-1), Ιάσωνος Bόλου (781), Άργους Oρεστικού (344), Νιγρίτας (428), Ελευθερούπολης (342), Φερών (487).

zarpanews.gr

The post Με ένα υποκατάστημα Εθνικής Τράπεζας στο κέντρο κινδυνεύουν να μείνουν τα Χανιά appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα