Μαθητής και δάσκαλος «πλήρωσαν ακριβά» το μάθημα οδήγησης στα Χανιά – Αυξημένα τα πρόστιμα στην Κρήτη

Ακόμα μια μέρα με εντατικούς ελέγχους από την αστυνομία για την τήρηση των μέτρων της πανδημίας και στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, χθες Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν 2.610 έλεγχοι και υποβλήθηκαν 30 πρόστιμα που αφορούν όλη την Περιφέρεια.

Πιο αναλυτικά, στα Χανιά επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ σε δάσκαλο και μαθητή σχολής οδήγησης, αφού εν ώρα μαθήματος, μέσα στο Ι.Χ. δεν φορούσαν μάσκα. Επίσης, πρόστιμο δόθηκε και σε ένα φαρμακείο

το οποίο δεν διέθετε την αναγραφόμενη πινακίδα για το ακριβές ποσό των ατόμων που επιτρέπονται στο χώρο.

Πρόστιμα και σήμερα σε κομμωτήριο του νομού για μη χρήση μάσκας σε έναν πελάτη και 3 υπαλλήλους του καταστήματος.

Το Ρέθυμνο είχε στο σύνολό του 3 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε εργαζόμενους καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Για το Ηράκλειο, τα πρόστιμα έχουν να κάνουν μόνο τη μη χρήση μάσκας και είναι σε αριθμό 8. Αυτά αφορούν 2 επιβάτες Ι.Χ, 2 υπαλλήλους υγειονομικού καταστήματος και 4 άτομα για συνωστισμό.

Στο Λασίθι, τα πρόστιμα ήταν πολύ περισσότερα συγκριτικά με άλλες μέρες, 10 στο σύνολο. Πιο συγκεκριμένα, αφορούν όλα μη χρήση μάσκας και υποβλήθηκαν σε: Έναν οδηγό ταξί, έναν οδηγό λεωφορείου, 5 σε επιβάτες και οδηγούς αγροτικών οχημάτων, 2 σε πελάτες υγειονομικού μαγαζιού και σε έναν πελάτη μικροβιολογικού εργαστηρίου.

Τέλος, έλεγχοι υπήρξαν και στον ΒΟΑΚ μεταξύ των οποίων υποβλήθηκαν 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας σε 2 επιβάτες λεωφορείου που μεταφέρονταν χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και δεν είχαν υποβληθεί σε μοριακό ή rapid test τις τελευταίες 48 ώρες, όπως προβλέπει ο νόμος.

zarpanews.gr

The post Μαθητής και δάσκαλος «πλήρωσαν ακριβά» το μάθημα οδήγησης στα Χανιά – Αυξημένα τα πρόστιμα στην Κρήτη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαθητής, Χανιά – Αυξημένα, Κρήτη,mathitis, chania – afximena, kriti