Μάθετε ποια είναι τα πέντε νέα είδη οργασμού!

Έρχονται ανεπάντεχα. Μάλιστα ορισμένες φορές είναι τόσο έντονοι που πολλές γυναίκες νιώθουν άβολα αφού δεν συμβαίνουν κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης αλλά εκεί, που δεν το περιμένουν.
Ο λόγος περί οργασμών για τους οποίους οι επιστήμονες πρόσφατα ανακάλυψαν τα νέα… είδη του.

Οργασμός από φάρμακο

Οι ερευνητές από το τμήμα της νευρολογίας στο Νετζμετίν Ερμπακάν Πανεπιστήμιο στην Konya, σε σχετική τους έκθεση αναφέρουν την περίπτωση μιας γυναίκας η οποία είχε οργασμό εξαιτίας φαρμάκου που έπαιρνε για να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της νόσου Πάρκινσον από την οποία έπασχε. Η γυναίκα δήλωσε στους θεράποντες ιατρούς τους ότι μετά από ένα φάρμακο που είχε λάμβανε για να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα του Πάρκινσον άρχισε μετά από επτά ημέρες να βιώνει υπερδιέγερση και αύξηση της λίμπιντο.

Μάλιστα ένιωθε αλλεπάλληλους οργασμούς καθημερινά,με διάρκεια από πέντε έως 20 δευτερόλεπτα.
«Υπάρχουν ακόμα και άλλα φάρμακα που μπορούν να τονώσουν τη σεξουαλική ανταπόκριση,» δήλωσε ο Barry Komisaruk, ένας διακεκριμένος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Rutgers στο New Jersey, ο οποίος ερευνά οργασμούς.

Ο οργασμός του REM ή αλλιώς ο νυχτερινός

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι όταν τα όνειρα είναι έντονα και έχουν ερωτικό περιεχόμενο, ο εγκέφαλος πιστεύει ότι βρίσκεται σε σεξουαλική διάθεση με συνέπεια να αυξάνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα. Έτσι πολλές γυναίκες οδηγούνται σε οργασμό ενώ κοιμούνται.

Οργασμός από τη γυμναστική

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Ιντιάνα διαπίστωσαν πως όταν μια γυναίκα κάνει έντονη γυμναστική τότε και πάλι η αυξανόμενη ροή αίματος προς τη γενετήσια περιοχή τους σε συνδυασμό με τις ασκήσεις της λεκάνης μπορεί να δώσουν έναν αναπάντεχο και αρκετά δυνατό οργασμό.

Εγκεφαλικός μέσω γιόγκα

Η νέα αυτή τάση κάνει θραύση στις ΗΠΑ όπου όλο και περισσότερες γυναίκες προσπαθούν μέσω άσκησης να βιώσουν τον οργασμό. Ο εγκεφαλικός οργασμός επιτυγχάνεται με πολλή άσκηση και συμβαίνει σε γυναίκες που έχουν μάθει να ελέγχουν την αναπνοή τους και να αυτοσυγκεντρώνονται. Μπορεί δηλαδή μια γυναίκα να αυτοσυγκεντρωθεί να μειώσει τις αναπνοές της να αφήσει τη φαντασία της ελεύθερη και δίχως τίποτε να την αγγίξει να καταφέρει να έρθει σε οργασμό.

Ο οργασμός του τοκετού

Μπορεί ο οργασμός από τον τοκετό να είναι σπάνιος αλλά μπορεί να συμβεί. Να βρίσκεται μια γυναίκα δηλαδή στη διαδικασία να γεννήσει και να έρθει σε οργασμό. Κατά τη γέννα διεγείρονται οι ίδιες περιοχές των γυναικείων γεννητικών οργάνων όπως και κατά τη σύλληψη με αποτέλεσμα να συμβεί οργασμός.

iatropedia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα