Μαλανδράκης: Ράπιντ τεστ έπειτα από κρούσμα στο Δημαρχείο Πλατανιά – Δυσαρέσκεια για τη μη ενημέρωση από ΕΟΔΥ

Δυσαρεστημένος εμφανίστηκε ο δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, για τη δυσλειτουργία που εμφανίστηκε στην ενημέρωση του δήμου Πλατανιά από τον ΕΟΔΥ για κρούσμα σε υπάλληλο του δήμου. Ο δήμαρχος Πλατανιά μίλησε το πρωί της Τρίτης στον Zarpa Radio 89,6 και τους Γιώργο Κολομπάκη και Ευτυχία Πενταράκη:

“Ενημερώθηκα αργά το απόγευμα της Κυριακής από έναν εκ των υπαλλήλων. Η υπάλληλος που βγήκε θετική μέχρι την Παρασκευή δεν είχε κανένα σύμπτωμα.

Το διαπίστωσε το Σ/Κ και έκανε την Κυριακή το τεστ σε ιδιωτική κλινική. Της είπαν από την κλινική ότι θα ακολουθούνταν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ότι θα ενημέρωναν τον ΕΟΔΥ και ο ΕΟΔΥ θα ενημέρωνε εμάς.”

Μόνο που δεν συνέβη τίποτα τέτοιο, δήλωσε ο κ. Μαλανδράκης:

“Εγώ ενημερώθηκα από άλλον υπάλληλο για το περιστατικό. Το κακό δεν είναι ότι το έμαθα από υπάλληλο, το κακό είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ η προβλεπόμενη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ. Τελικά, πήραμε την πρωτοβουλία και την Πέμπτη από τις 10 το πρωί στο κλειστό του Ταυρωνίτη, παραπλεύρως της παλιάς εθνικής οδού θα γίνουν τεστ για το σύνολο των υπαλλήλων του δήμου Πλατανιά αλλά και για οποιονδήποτε δημότη θέλει να το κάνει.”

Στο μεταξύ, το Δημαρχείο Πλατανιά θα παραμείνει κλειστό για το κοινό:

“Στο δημαρχείο κάναμε απολύμανση. Για δεκαπέντε μέρες η επικοινωνία θα γίνεται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, ενώ μόνο αν πρόκειται για κάποιο εξεζητημένο ή επείγον ζήτημα θα κλείνεται ραντεβού.”

zarpanews.gr

The post Μαλανδράκης: Ράπιντ τεστ έπειτα από κρούσμα στο Δημαρχείο Πλατανιά – Δυσαρέσκεια για τη μη ενημέρωση από ΕΟΔΥ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα