«Λουκέτο» σε 3 μαγαζιά στα Χανιά – Οι ανεμβολίαστοι πελάτες τους κόστισαν ακριβά

Στον αγώνα για την τήρηση των μέτρων της πανδημίας και χθες, Σάββατο 9 Οκτωβρίου, η αστυνομία στην Κρήτη. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 2.393 έλεγχοι και υποβλήθηκαν 23 πρόστιμα που αφορούν παραβάσεις.

Πιο αναλυτικά, στα Χανιά δόθηκαν 2.000 ευρώ πρόστιμο και 7 μέρες αναστολή σε 3 διαφορετικά μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ 300 ευρώ θα πληρώσουν και 5 ανεμβολίαστοι πελάτες που βρίσκονταν στους χώρους αυτών.

Επιπλέον, πρόστιμο για μη ανάρτηση αναγραφόμενης

πινακίδας ατόμων θα πληρώσουν και δύο καταστήματα της πόλης, με αυτά να είναι ένα μίνι μάρκετ και ένα μαγαζί λιανικού εμπορίου. Το χέρι «βαθιά» στην τσέπη θα βάλει και ένας υπάλληλος υγειονομικού για μη χρήση μάσκας στον εργασιακό χώρο.

Ακόμα ένα μαγαζί υγειονομικού χαρακτήρα κλείνει για 7 μέρες στο Ρέθυμνο, λόγω ενός ανεμβολίαστου πελάτη, με το πρόστιμο των 2.000 ευρώ στο κατάστημα και 300 ευρώ στον ίδιο. Επίσης, 300άρια σε 3 υπαλλήλους υγειονομικού για μη χρήση μάσκας.

Στο Ηράκλειο, υποβλήθηκαν 6 πρόστιμα, τα οποία αφορούν τη μη χρήση μάσκας και είναι: 5 σε υπαλλήλους υγειονομικού και ένα σε υπάλληλο κομμωτηρίου.

Τέλος, στο Λασίθι, δόθηκε πρόστιμο 300 ευρώ σε ένα πελάτη για μη χρήση μάσκας σε μίνι μάρκετ.

zarrpanews.gr

The post «Λουκέτο» σε 3 μαγαζιά στα Χανιά – Οι ανεμβολίαστοι πελάτες τους κόστισαν ακριβά appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα