Κυνήγι Θησαυρού 2023: Όλα όσα έγιναν στο μεγαλύτερο αποκριάτικο παιχνίδι στα Χανιά | Photos + Video

Με το κέφι στα ύψη και με διάθεση για… λύσιμο γρίφων, πραγματοποιήθηκε το Κυνήγι Θησαυρού 2023, το παιχνίδι – θεσμός της Αποκριάς που διοργανώνει το Zarpa Radio 89,6.

Έτσι, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Κυριακής, πάνω από 100 ομάδες και πάνω από 1200 Χανιώτες όλων των ηλικιών, συντονισμένοι στο Zarpa Radio 89,6 άκουσαν τον πρώτο γρίφο και ξεκίνησαν το… κυνήγι του θησαυρού.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, του Νεκτάριου Γιολδάση και του Γιώργου Ανέστη

του Εργαστηρίου Διανεμημένων Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης (ΗΜΜΥ) γνωστό ως ΜUSIC, καθώς και την εφαρμογή τους Rollick, οι παίκτες σκάναραν από τα κινητά τους τα QR Codes και έβλεπαν τον επόμενο γρίφο.

Έτσι, από γρίφο σε γρίφο και από σημείο σε σημείο, οι ομάδες σκέφτηκαν, έψαξαν, έμαθαν ή θυμήθηκαν ιστορικά στοιχεία της πόλης, αλλά κυρίως διασκέδασαν, ξεφεύγοντας λίγο από την καθημερινότητα.Επιπλέον, οι 10 πρώτες ομάδες, κέρδισαν δώρα συνολικής αξίας πάνω από 10.000 ευρώ!

Δείτε την βράβευση των ομάδων που έγινε στα studio του Zarpa Radio 89.6 από τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη και τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Γιαννακάκη:

1η ομάδα: Παλιόφιλοι

2η ομάδα: Χαρταετοί

3η ομάδα: Τσικάκια

4η ομάδα: Τρέχα Γύρευε 5η ομάδα: Οι Τζιντζεράτοι6η ομάδα: Κασκαρίκες 7η ομάδα: Και οι 12 ήταν υπέροχοι8η ομάδα: Ρέμπελοι9η ομάδα: Τηγανιτές πατάτες 

10η ομάδα: Ρωρώ, Τας και άλλοι…

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες! Ραντεβού του χρόνου στο Κυνήγι Θησαυρού 2024 που θα πραγματοποιηθεί με την βοήθεια της νικήτριας ομάδας “Παλιόφιλοι”!

zarpanews.gr

The post Κυνήγι Θησαυρού 2023: Όλα όσα έγιναν στο μεγαλύτερο αποκριάτικο παιχνίδι στα Χανιά | Photos + Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυνήγι Θησαυρού 2023, Όλα, Χανιά | Photos + Video,kynigi thisavrou 2023, ola, chania | Photos + Video