Κρούσμα κορονοϊού στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Χανίων

Αναστάτωση επικράτησε στην β’ παθολογική κλινική του γενικού νοσοκομείου Χανίων, μετά από εξακρίβωση κρούσματος κορονοϊού σε ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία νοσηλευόταν σε θάλαμο με άλλους δύο ασθενείς.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλλει στο zarpanews.gr συγγενής ενός εκ των δύο «συγκατοίκων» της ηλικιωμένης, το βράδυ της Πέμπτης, ξαφνικά και χωρίς να υπάρξει καμία ενημέρωση, νοσηλευτές με τις ειδικές στολές μπήκαν στον θάλαμο και απομάκρυναν την ηλικιωμένη, η οποία είχε εισαχθεί στην παθολογική κλινική από την Τετάρτη.

«Επικράτησε πανικός, οι νοσηλεύτριες έλεγαν σε όλους

τους συνοδούς να μην κυκλοφορούν στον διάδρομο και να επιστρέψουν στα δωμάτια, χωρίς να μας ενημερώνουν για το τι είχε συμβεί» σημειώνει, μεταφέροντας την ανησυχία της για τον συγγενή της, καθώς όπως τονίζει, οι νοσηλευόμενοι εκεί δεν φορούν προστατευτικές μάσκες.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε στο zarpanews.gr o διοικητής του ιδρύματος, Γιώργος Μπέας. Όπως υποστήριξε, η συγκεκριμένη ασθενής είχε εισαχθεί στην κλινική με αρνητικό τεστ κορονοϊού. Ο κ. Μπέας ανέφερε ακόμα ότι άμεσα ενεργοποιήθηκε και ακολουθήθηκε το σχετικό πρωτόκολλο, έγιναν οι απαραίτητες απολυμάνσεις και σήμερα αναμένεται να γίνουν τεστ στους άλλους νοσηλευόμενους.

zarpanews.gr

The post Κρούσμα κορονοϊού στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Χανίων appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα