Κρήτη | «Τυχερός μέσα στην ατυχία του» ο ποδηλάτης που βρίσκεται στην εντατική

Όλα δείχνουν ότι ο 56χρονος ποδηλάτης που έζησε μια δυσάρεστη περιπέτεια στη Μεσσαρά το απόγευμα της Δευτέρας, σταδιακά την ξεπερνά καθώς βρέθηκε μεν από το δρόμο όπου έκανε ποδήλατο στην εντατική, αλλά η κατάστασή του βελτιώθηκε. Για τον Αυστριακό υπήρξε χθες μεγάλη προσπάθεια ώστε να μεταφερθεί το συντομότερο δυνατό με ασθενοφόρο από τη Μεσσαρά στο Ηράκλειο και να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ.

Στη διάρκεια της διαδρομής υπέστη μάλιστα επιληπτικές κρίσεις και έγιναν τεράστιες προσπάθειες για να επανέλθει ταχύτατα.

Σύμφωνα

με το διευθυντή της μονάδας εντατικής θεραπείας του Βενιζελείου Ανέστη Κιούλπαλη που μίλησε στο neakriti.gr, η εικόνα του είναι καλύτερη καθώς «ο ασθενής είναι σταθερός , έχει ένα αιμάτωμα αλλά όχι πολύ σοβαρά τραύματα. Η συνέχιση της νοσηλείας θα γίνει στη Νευροχειρουργική κλινική».

Εάν η σταθερή πορεία του 56χρονου συνεχιστεί, φαίνεται ότι στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του.

Κρίσεις επιληψίας μέσα στο ασθενοφόρο
Υπενθυμίζεται ότι 56χρονος Αυστριακός που οδηγούσε ποδήλατο τραυματίστηκε περίπου στις 15.00 το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο 56χρονος φορούσε μεν κράνος αλλά κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας Μοιρών όπου έφτασε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες έφερε μόνο αμυχές στο κεφάλι αλλά αυτό που προβλημάτισε ιδιαίτερα ήταν ότι βρισκόταν σε κατάσταση σύγχυσης.

Έτσι ξεκίνησε η διαδικασία μεταφοράς του με ασθενοφόρο και συνοδεία γιατρού στο Ηράκλειο. Στη διάρκεια της διαδρομής ο 56χρονος υπέστη επιληπτική κρίση και προσφέρθηκε βοήθεια από το γιατρό από τον οποίο έγινε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό.

Με την άφιξή πλέον στο Βενιζέλειο εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας, με τη σύζυγό του να αγωνιά για την κατάσταση της υγείας του.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα