Κρήτη | Τι λέει ο άνδρας που έδειρε τον γιατρό στο Νοσοκομείο

Επικράτησε εκνευρισμός και έγινε ότι έγινε αλλά όπως ο ίδιος υποστηρίζει χτυπήθηκε και από τον γιατρό που εκείνος κατήγγειλε πως τον χτύπησε

Τη δική του άποψη για το χθεσινό ξυλοδαρμό, δείτε ΕΔΩ, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου κατέθεσε στο Cretalive ο συλληφθείς του περιστατικού στο ΠΑΓΝΗ που προκάλεσε αναστάτωση και οδήγησε στη σύλληψη

του κτηνοτρόφου.

Όπως είπε βρισκόταν στα όρη όταν για την προετοιμασία της ονομαστικής του γιορτής, έσφαζε ένα ζώο για να υποδεχτεί σήμερα τους φίλους και τους συγγενείς του. Από κακό χειρισμό αυτό μαχαιρώθηκε και πήρε το αμάξι του για πρώτες βοήθειες και πήγε στο ΚΥ Αγίας Βαρβάρας.

Από κει του είπαν να πάει στο εφημερεύον νοσοκομείο όπου έτυχε κακής συμπεριφοράς. Παρά τη σοβαρότητα του περιστατικού δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης του με αποτέλεσμα να γίνει μπαλάκι από τον ένα γιατρό στον άλλο. Επικράτησε εκνευρισμός και έγινε ότι έγινε αλλά όπως ο ίδιος υποστηρίζει χτυπήθηκε και από τον γιατρό που εκείνος κατήγγειλε πως τον χτύπησε. Τελικά βρέθηκε παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης του στα κρατητήρια όπου τελικά αφέθηκε ελεύθερος με παρέμβαση του εισαγγελέα.

Ωστόσο το χθεσινό περιστατικό καταδεικνύει για μια ακόμη φορά τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν ασθενείς, γιατροί και προσωπικό από την αφόρητη πίεση που δέχονται στα ΤΕΠ… του μαρτυρίου και που όπως προκύπτει καθημερινά πληθαίνουν οι εκρήξεις και τα βίαια περιστατικά κατά του προσωπικού που βρίσκεται εδώ και καιρό στα όρια του!

Keywords
Τυχαία Θέματα