Κρήτη | Τι εξετάζουν οι αρχές για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 55χρονο οδηγό μηχανής

ΤοΚρήτη | 46ο θύμα στην άσφαλτο για το 2021 θρηνεί η Κρήτη, με έναν 55χρονο άνδρα να χάνει τη ζωή του το πρωί της Τετάρτης στο νησί (Δείτε ΕΔΩ)

Σύμφωνα με πληροφορίες το άψυχο σώματα του 55χρονου εντοπίστηκε λίγο μετά τις 7:30 το πρωί, στην παλιά εθνική οδό Ηρακλείου Λασιθίου στο ύψος της διασταύρωσης του Τάρμαρου, από διερχόμενο οδηγό.

Λίγα μέτρα πιο δίπλα βρέθηκε το μηχανάκι του αλλά και το κράνος του, το οποίο ωστόσο εκτιμάται πως δεν φορούσε ο 55χρονος κατά την ώρα του τροχαίου.

Ο

άτυχος άνδρας ο οποίος έμενε στη Σητεία άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, οι αρχές εξετάζουν δύο σενάρια για το τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον 55χρονο. Οι έρευνες επικεντρώνονται στο ενδεχόμενο να υπήρξε εκτροπή του δίκυκλου με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 55χρονου, αλλά και στο ενδεχόμενο η μοτοσικλέτα του 55χρονου να ενεπλάκη σε τροχαίο με άλλο όχημα και ο δικυκλιστής στη συνέχεια να εγκαταλείφθηκε στην άσφαλτο.

Οι έρευνες των αστυνομικών βρίσκονται σε εξέλιξη.

creta24.gr

The post Κρήτη | Τι εξετάζουν οι αρχές για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 55χρονο οδηγό μηχανής appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα