Κρήτη | Συγκινητική η ανταπόκριση για τον 17χρονο που ακρωτηριάστηκε μετά από το τροχαίο – Καλύφθηκαν για την ώρα οι ανάγκες σε αίμα

Μαζική ήταν η κινητοποίηση των Ρεθυμνιωτων από τα ξημερώματα του Σαββάτου, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες για αίμα, για τον 17χρονο ο οποίος υπέστη ακρωτηριασμό στο πόδι μετά από τροχαίο στον Αδελιανο Κάμπο  και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων.

Από νωρίς το πρωί δεκάδες ήταν οι Ρεθυμνιώτες που έσπευσαν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου προκειμένου να δώσουν αίμα μετά την έκκληση πολιτών για αίμα ομάδας 0 αρνητικό για τον 17χρονο ο οποίος δίνει τη δίκη του μάχη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων όπου παραμένει διασωληνωμένος.

Σύμφωνα

με πληροφορίες έως το μεσημέρι του Σαββάτου και μέσα σε διάστημα μόλις τριών ωρών συγκεντρώθηκαν περίπου 35 φιάλες αίμα, ποσότητα που για την ώρα καλύπτει τις ανάγκες για τον νεαρό.

Η προσέλευση συνεχίστηκε όλο το πρωί με τους πολίτες να χαρίζουν ένα πολύτιμο δώρο ζωής και λίγα λεπτά από το χρόνο τους, με την ευχή όλων να συντροφεύει τον νεαρό Ρεθυμνιώτη στη μεγάλη μάχη που δίνει.

Υπενθυμίζεται πως στο Νοσοκομείο Ρέθυμνο νοσηλεύεται  ο 17χρονος συνεπιβάτης του νεαρού, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε στο τροχαίο και φέρει κατάγματα. Η κατάσταση της υγείας του δεύτερου νεαρού είναι σταθερή και παραμένει στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρέθυμνου για παρακολούθηση.

Πηγή: goodnet.gr

The post Κρήτη | Συγκινητική| Συγκινητική η ανταπόκριση για τον 17χρονο που ακρωτηριάστηκε μετά από το τροχαίο – Καλύφθηκαν για την ώρα οι ανάγκες σε αίμα appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα