Κρήτη | Στο «παρά πέντε» η απόφαση για το φονικό στον Προφήτη Ηλία

Με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης η δίκη – σε δεύτερο βαθμό – για το διπλό μακελειό που είχε σημειωθεί τον Ιούνιο του 2012 στο χωριό του Προφήτη Ηλία.

Η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται σήμερα μετά από τη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας. Ειδικότερα, κατά την προηγούμενη συνεδρίαση έλαβαν χώρα οι αγορεύσεις κάποιων εκ των συνηγόρων της υπόθεσης.

Σήμερα αναμένεται να αγορεύσουν τέσσερις από τους συνηγόρους

υπεράσπισης. Εκτός εξαιρετικού απροόπτου, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των αγορεύσεων, η εκδίκαση της υπόθεσης θα διακοπεί για αύριο Πέμπτη, οπότε και αναμένεται – κατά πάσα πιθανότητα – η έκδοση της απόφασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου έλαβαν χώρα οι αγορεύσεις των δύο συνηγόρων της Πολιτικής Αγωγής, οι οποίες έγιναν σε χαμηλούς τόνους και καμία ένταση δεν προκλήθηκε.

Αφού αγόρευσαν οι δύο δικηγόροι, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι το δικαστήριο διακόπηκε για να συνεχίσει λίγο μετά τις 2.30 με την αγόρευση του κ. Στειακάκη ο οποίος είναι συνήγορος υπεράσπισης του 57χρονου κρεοπώλη που τις προηγούμενες μέρες προτάθηκε από τον εισαγγελέα η ενοχή του για ανθρωποκτονία του Πρίαμου Ξυδάκη και του Μανόλη Σταυρουλάκη, με δόλο.

Πηγή : neakriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα