Κρήτη | Σε δεύτερη αξονική υποβάλλεται η 26χρονη θύμα του τροχαίου στη Γεωργιούπολη

Στο τέλος βρίσκεται το δεύτερο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε η 26χρονη που τραυματίστηκε λόγω τροχαίου το πρωί της Τετάρτης (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τέλος του χειρουργείου στο πόδι, θα υποβληθεί σε δεύτερη αξονική προκειμένου να δουν οι γιατροί σε τι κατάσταση βρίσκονται οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες, όπως έδειξε η πρώτη αξονική, ήταν μικρές.

Αν η δεύτερη αξονική δε δείξει κάτι διαφορετικό από την πρώτη, τότε η 26χρονη θα παραμείνει στην Εντατική του Γενικού νοσοκομείου Ρεθύμνου. Στην περίπτωση που οι κακώσεις είναι

μεγαλύτερες, κρίνεται από τους ιθύνοντες αναγκαία η μεταφορά της στην Εντατική άλλου νοσοκομείου.

Η αξονική θα γίνει περίπου στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Το ατύχημα προκλήθηκε γύρω στις 6.30 το πρωί, στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου στο ύψος της Γεωγιούπολης, όταν το λεωφορείο της Πολεμικής Αεροπορίας, όπου και επέβαιναν 20 επιβάτες συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το Ι.Χ. , υπό συνθήκες που διερευνώνται από την αστυνομία.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να εγκλωβιστούν 2 άτομα στο αυτοκίνητο και να κληθεί άμεσα στο σημείο για τον απεγκλωβισμό τους, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Βρυσών με 2 οχήματα και 4 άνδρες.

Πηγή: neakriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα