Κρήτη | Προσπάθησε να παρασύρει ανήλικα παιδιά μέχρι το σπίτι του – Τα δελέασε με γλυκά

Στη φυλακή οδηγήθηκε 28χρονος, ο οποίος επιχείρησε να παρασύρει μέχρι το σπίτι του δύο ανήλικα αδερφάκια. Έγινε, όμως, εγκαίρως αντιληπτός από τη μητέρα τους και συνελήφθη.

Τα δύο κοριτσάκια, ηλικίας 13 και 7 ετών έπαιζαν σε αλσύλλιο στις Μοίρες το απόγευμα της 27ης Μαΐου, ενώ σε κοντινή απόσταση βρισκόταν η 34χρονη μητέρα τους με την μόλις 3 ετών αδερφούλα τους.

Ο 28χρονος, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, προσέγγισε

τα δύο ανήλικα παιδιά και προχώρησε σε ανήθικες προτάσεις, επιχειρώντας να τα οδηγήσει στο σπίτι του, υποσχόμενός τους γλυκίσματα.

Ο νεαρός από το Πακιστάν, ο οποίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για απόπειρα βιασμού, έγινε αντιληπτός από την βουλγαρικής υπηκοόητητας μητέρα των παιδιών, η οποία κατήγγειλε το συμβάν στο Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Την επομένη οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν στο τμήμα τον 28χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως ο «πρωταγωνιστής» του περιστατικού και συνελήφθη. Χθες οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, που σε βάρος του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα γενετήσιας πράξης με ανήλικα έναντι αμοιβής και απόπειρα αρπαγής ανηλίκων.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελικών και ανακριτικών αρχών κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Πηγή: ertnews.gr

The post Κρήτη | Προσπάθησε| Προσπάθησε να παρασύρει ανήλικα παιδιά μέχρι το σπίτι του – Τα δελέασε με γλυκά appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα