Κρήτη | Πλημμύρισαν σπίτια, “φούσκωσαν” ποτάμια από τις έντονες βροχοπτώσεις

Αρκετά προβλήματα, όπως έχουμε ήδη γράψει στο Cretalive, καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στο Ηράκλειο, αλλά και σε άλλες περιοχές της ενδοχώρας, εξαιτίας των βροχοπτώσεων που σημειώνονται.

Εκτός από τις κατολισθήσεις στο οδικό δίκτυο, αλλά και τους εγκλωβισμούς που καταγραφηκαν νωρίς το βράδυ της Τετάρτης στη Σίλαμο του Δ. Αρχανών Αστερουσίων, όταν φούσκωσε το ποτάμι της περιοχής, πλημμυρικά φαινόμενα είχαμε επίσης σε σπίτια στις Μαλάδες και

στη Φοινικιά.

Μάλιστα, εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας του νερού που έχει πέσει, ο Γαζανός ποταμός ήταν λίγο πριν την υπερχείλιση ενώ και στον Δρακουλιάρη ποταμό, η στάθμη του νερού ανέβηκε σε ανησυχητικά επίπεδα.

Στο Γαζανό ποταμό, έσπευσαν τόσο ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης όσο και ο Δήμαρχος της περιοχής Μ. Μποκέας, ενώ συνεργεία με μηχανήματα επιχειρούν προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα από υπερχείλιση του ποταμού.

Στο σημείο έχει σπεύσει και η Αστυνομία.

cretalive.gr

The post Κρήτη | Πλημμύρισαν| Πλημμύρισαν σπίτια, “φούσκωσαν” ποτάμια από τις έντονες βροχοπτώσεις appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα