Κρήτη | Πάνω από 3.000 δρομείς στο Run Greece Ηράκλειο

Οι πολίτες της Κρήτης και το Ηράκλειο, με τις 3.018 εγγραφές δρομέων και τις χιλιάδες συμμετοχές στα αγωνίσματα, ανέδειξαν για μια ακόμα φορά το «Run Greece Ηράκλειο», ως το μεγαλύτερο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός του νησιού μας.

Σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Κρήτης Η πλατεία Ελευθερίας και οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης την Κυριακή 2 Απριλίου και για τρεις ώρες, υποδέχτηκαν χιλιάδες

πολίτες είτε ατομικά είτε με τις οικογένειες τους, αλλά και με φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι απόλαυσαν τη συμμετοχή τους και είδαν το ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου …..με μια άλλη ματιά …

Σε αυτήν την εκδήλωση «συμμετοχής, ψυχαγωγίας και άθλησης» ήταν όλοι εκεί και ήταν όλοι νικητές, δρομείς, κριτές, εθελοντές, θεατές, χορηγοί, υποστηρικτές, συνεργάτες, υπηρεσίες και διοργανωτές – συνδιοργανωτές.

Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, μετά την ομολογούμενη απ’ όλους μοναδική αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία του αγώνα «RUN GREECE Ηράκλειο», ευχαριστούν και συγχαίρουν όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση των αγώνων.

Ευχαριστούμε τους δρομείς και περιπατητές που συμμετείχαν στους αγώνες, χαρίζοντας στον εαυτό τους «ποιότητα ζωής», με ξεχωριστές στιγμές χαράς, ικανοποίησης, σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

Ευχαριστούμε τους «μοναδικούς» Εθελοντές μας, που αφιέρωσαν πολλές ώρες για την προετοιμασία και διεξαγωγή των αγώνων, πάντα με χαμόγελο και καλή διάθεση για να υποστηρίξουν τους δρομείς και διοργανωτές.

Ευχαριστούμε όλους εκείνους που ήρθαν στην πλατεία Ελευθερίας για να χειροκροτήσουν και να ενθαρρύνουν με την παρουσία και το χειροκρότημά τους, όλους τους συμμετέχοντες.

Το Run Greece Ηράκλειο δεν θα μπορούσε σε καμιά περίπτωση να φτάσει στην απόλυτη επιτυχία εάν δεν υπήρχαν οι θεσμικοί συνδιοργανωτές μας, «οι μεγάλοι σύμμαχοι του στίβου της Κρήτης», η Περιφέρεια Κρήτης με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Νικόλαο Συριγωνάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού πρόληψης και κινητών μονάδων κ. Γεώργιο Πιτσούλη, ο Δήμος Ηρακλείου με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Βασίλη Λαμπρινό, η Αντιδημαρχία αθλητισμού και η Εταιρεία Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Βαρδαβά.

zarpanews.gr

The post Κρήτη | Πάνω| Πάνω από 3.000 δρομείς στο Run Greece Ηράκλειο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα