Κρήτη | Οι προκρατήσεις δείχνουν…σούπερ χρονιά και το 2018!

Είναι η πρώτη μεγάλη έκθεση της τουριστικής περιόδου και όλα τα μηνύματα που έρχονται από την αγγλική πρωτεύουσα δείχνουν ότι η Κρήτη πάλι θα είναι στην αιχμή του δόρατος και για το 2018! Η διεθνής έκθεση τουρισμού «World Travel Market 2017», η οποία διοργανώθηκε στο Λονδίνο, είναι από μόνη της ένα κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός της ταξιδιωτικής βιομηχανίας και αποτελεί ευκαιρία για επαγγελματικές συναντήσεις.

«Τα

μηνύματα είναι πολύ θετικά. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό οι προκρατήσεις για τη νέα σεζόν κινούνται σε υψηλά επίπεδα.» λέει ο ενταταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας Μιχ.Βαμιεδάκης που εκπροσώπησε την Κρήτη στην έκθεση του Λονδίνου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, παρουσιάστηκαν και τα αποτελέσματα μελέτης τού διεθνούς οργανισμού Euromonitor International, όπου το Ηράκλειο, κατατάσσεται στις 100 περιοχές με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα διεθνώς (συγκεκριμένα στην 66η θέση), κάνοντας μάλιστα ιδιαίτερη μνεία για την μεγάλη σταθερή αύξηση των τελευταίων χρόνων και τις περεταίρω προοπτικές της.

«Κατά τι διάρκεια της WTM επιβεβαιώθηκε η διατήρηση της τουριστικής δυναμικής της Κρήτης και για το 2018. Αυτό προκύπτει τόσο από τη μεγάλη επισκεψιμότητα στο περίπτερο και τη θετική διάθεση όλων των τουριστικών παραγόντων προς το νησί μας, αλλά κυρίως και από το γεγονός ότι μέχρι στιγμής από όλες τις αγορές όπου οι πωλήσεις έχουν ξεκινήσει, υπάρχει θετική εξέλιξη. Προερχόμαστε από 3 συνεχόμενες επιτυχείς σαιζόν με μεγάλη αύξηση στην κίνηση, κάτι που στατιστικά και ιστορικά δυσκολεύει την περεταίρω αύξηση, πιστεύουμε όμως ότι αξιοποιώντας και κεφαλαιοποιώντας τη θετική εξέλιξη και εστιάζοντας στην επιμήκυνση της σαιζόν που ήδη συντελείται θα καταφέρουμε με σοβαρότητα να έχουμε άλλη μια μία σαιζόν με τουριστικά χαμόγελα.» τονίζει ο κ. Βαμιεδάκης.

Ο κ.Βαμιεδάκης, η κ.Πετράκη με στελέχη της περιφέρειας στην έκθεση του Λονδίνου

cretalive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα