Κρήτη | Ηράκλειο – Τουρισμός: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την επαναπρόσληψη των ξενοδοχοϋπαλλήλων

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων θα δέχεται αιτήσεις καθημερινά έως και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου από τις 08:00 έως τις 19:30, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Από σήμερα, Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου έως και το τέλος του μήνα οι ξενοδοχοϋπάλληλοι που επιθυμούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο ξενοδοχείο που εργάστηκαν κατά την προηγούμενη τουριστική περίοδο, θα μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση για την επαναπρόσληψή τους στα γραφεία του Σωματείου τους, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, Νίκος Κοκολάκης, «είναι πολύ σημαντικό

οι ξενοδοχοϋπάλληλοι να κάνουν χρήση αυτού του δικαιώματός τους προκειμένου να κατοχυρώσουν τις θέσεις εργασίας τους και για την επόμενη τουριστική περίοδο, επισημαίνοντας ότι μόνο οι ξενοδοχοϋπάλληλοι που είχαν το δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης ευνοήθηκαν με το επίδομα ειδικού σκοπού 534 ευρώ και την αντίστοιχη ασφαλιστική κάλυψη».

Το Σωματείο θα δέχεται αιτήσεις καθημερινά έως και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου από τις 08:00 έως τις 19:30, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου:
«Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και την σύμβαση των ξενοδοχοϋπαλλήλων ότι όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να εργαστούν ξανά στο ίδιο ξενοδοχείο που ήταν την προηγούμενη τουριστική περίοδο θα πρέπει να περάσουν από τα γραφεία του Σωματείου (Εργατικό Κέντρο-Λεωφόρος Δημοκρατίας) στον 1ο όροφο και να υποβάλλουν αίτηση επαναπρόσληψης.

Συνάδελφοι: Τη δύναμη και την ουσία του δικαιώματος της επαναπρόσληψης, πρέπει επιτέλους να το εκμεταλλευτούν όλοι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι και αυτό αποδείχθηκε τις προηγούμενες τουριστικές περιοδους ότι ΜΟΝΟ οι ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ που είχαν το δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΝ με το επίδομα ειδικού σκοπού 534 ευρώ και την αντίστοιχη ασφαλιστική κάλυψη.

Καλούμε όλους τους συνάδελφους ξενοδοχοϋπάλληλους να ασκήσουν το δικαίωμα τους στην επαναπρόσληψη μέσω του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, διασφαλίζοντας τη θέση εργασίας τους.

Το Σωματείο μας θα δέχεται αιτήσεις από σήμερα 3/1/2022 έως Παρασκευή 28/1/2022 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 19:30, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στα τηλέφωνα: 2810289597, 2810288026.

Για το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, Ο Πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας κ.κ. Κοκολάκης Νίκος, Σμυρνάκης Νίκος.

Πηγή:neakriti.gr 

The post Κρήτη | Ηράκλειο – Τουρισμός: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την επαναπρόσληψη των ξενοδοχοϋπαλλήλων appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα