Κρήτη | «Ιπτάμενοι Αγιοβασίληδες» σκόρπισαν χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται!

Μία… καταδρομική επιχείρηση για καλό σκοπό έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο ΠαΓΝΗ. Έξι «Ιπτάμενοι Αγιοβασίληδες, με φωτάκια στις στολές τους, συνοδευόμενοι από τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν, κατέβηκαν με σχοινιά από όροφο σε όροφο εξωτερικά των κλινικών του 3ου κτηρίου στο νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Οι ασθενείς και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά τους υποδέχτηκαν με πολλά χαμόγελα!
Η ‘επιχείρηση κατάβασης’ έγινε στον προαύλιο χώρο όπισθεν της Κλινικής Αιματολογίας Ογκολογίας Παιδιών και Εφήβων Κρήτης,

στο ΠαΓΝΗ.

Εκεί, ήταν σταθμευμένα φωταγωγημένα και πυροσβεστικά οχήματα, διαθέσιμα για να τα επισκεφθούν τα παιδιά.

Η δράση έγινε, για ακόμα μια χρονιά, από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Περιφέρειας Κρήτης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Ηρακλείου, την 3η ΕΜΑΚ και το Σωματείο Πυροσβεστών Ηρακλείου “Τρεις Παίδες εν Καμίνω”.

Στη συνέχεια, μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά της κλινικής Αιματολογίας Ογκολογίας Παιδιών και Εφήβων του ΠαΓΝΗ.

Ο διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου, σε ανάρτησή του αναφέρει
«Μια αγκαλιά ευχές, χαμόγελα, αισιοδοξία, δώρα και αγάπη στην Ογκολογική Κλινική Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου (ΠαΓΝΗ) Ηρακλείου. Ευχαριστούμε Όλους για τη συμμετοχή και συνεργασία. Καλή Χρονιά!»

 Αντίστοιχη εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά φέτος και στο Βενιζέλειο-Πανάνειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, την Πέμπτη και ώρα 18.00 το απόγευμα για τα παιδιά της Παιδιατρικής Κλινικής, με διαφορετικό ωστόσο σκηνικό και σενάριο, σύμφωνα με τις δυνατότητες του χώρου.

cretalive.gr

The post Κρήτη | Ιπτάμενοι Αγιοβασίληδες| «Ιπτάμενοι Αγιοβασίληδες» σκόρπισαν χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται! appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρήτη | Ιπτάμενοι Αγιοβασίληδες,kriti | iptamenoi agiovasilides