Κρήτη | Μητέρα της συζύγου του καρδιολόγου: Ο εραστής έκανε κουμάντο…

Το παράνομο ζευγάρι που κατηγορείται για τη δολοφονία του καρδιολόγου από τη Σητεία Κρήτης αναμένεται να βρεθεί την Τετάρτη ενώπιον του εισαγγελέα για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha μίλησε με τη μητέρα της κατηγορούμενης γυναίκας από τη Βουλγαρία, η οποία έδωσε τη δική της εκδοχή για την υπόθεση της δολοφονίας. «Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό; Μήπως της

είπε ότι θα τη σκοτώσει; Τρελός είναι», ανέφερε η γυναίκα και συνέχισε: «Πιστεύω ότι η κόρη μου φοβόταν για τη ζωή της. Αυτός την είχε πείσει. Αυτός την έκανε κουμάντο».

Στη συνέχεια σχολίασε και τη διάρκεια της εξωσυζυγικής σχέσης της κόρης της. «Αυτή η σχέση ήταν 5-6 μήνες. Δεν ήταν περισσότερο», ενώ συμπλήρωσε πως «η κόρη μου ήθελε να πάει μία φορά το παιδί της στη Βουλγαρία για να ξέρει και εκείνο τον τόπο από τον οποίο κατάγεται η μάνα του. Και το πήγε μόνο μία φορά τον περασμένο Αύγουστο. Ο άντρας της δεν ήθελε να πηγαίνει στη Βουλγαρία. Και ήταν ο μόνος λόγος τσακωμού τους. Αλλά συμβιβάστηκε».

Τέλος, η γυναίκα αναφέρθηκε και στη σχέση της κόρης της με την οικογένεια του νεκρού καρδιολόγου: «Όταν παντρεύτηκαν, επειδή η κόρη μου ήταν από τη Βουλγαρία δεν ήθελαν καμία σχέση μαζί της. Τώρα βγαίνουν στις τηλεοράσεις γιατί θέλουν όλοι να πάρουν κάτι».

Πηγή: newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα