Κρήτη | Έπεσαν με τη γουρούνα στο γκρεμό και τραυματίστηκαν σοβαρά

Στο νευροχειρουργικό τμήμα του ΠΑΓΝΗ θα διακομιστεί σε λίγη ώρα ο Γαλλικής υπηκοότητας άνδρας που εξεταζόταν στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή της Λατσίδας Λασιθίου.

Το ενοικιαζόμενο τετράτροχοΓΚΡΕ όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο ξένοι τουρίστες εξετράπη, για άγνωστο λόγο, της πορείας του και έπεσε σε ένα μικρό γκρεμό στην γύρω περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας Αγίου Νικολάου και του ΕΚΑΒ που μετέφεραν

τους αλλοδαπούς στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Οι πρώτες εξετάσεις που διενεργήθηκαν στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου δείχνουν πως η γυναίκα παρουσιάζει «εκτεταμένο πνευμονοθώρακα» καθώς και κατάγματα στα πλευρά.

Όπως έδειξαν οι εξετάσεις που ολοκληρώθηκαν πριν λίγο ο άνδρας φέρει πνευμονικές θλάσεις με κατάγματα από την πτώση που είχε, αλλά το σημαντικότερο πρόβλημα είναι το κάταγμα βάσης κρανίου και οι μικρό αιμορραγικες εστίες στον εγκέφαλο που απαιτούν εξειδικευμένη διαχείριση.

«Σταθεροποιείται η κατάσταση του και ακολουθεί η διακομιδή στο νευροχειρουργικό του ΠΑΓΝΗ», τόνισε ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Γιώργος Δολαψάκης στην ΑΝΑΤΟΛΗ.

Νωρίτερα, οι πρώτες εξετάσεις που διενεργήθηκαν στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου για την βουλγαρικής καταγωγής συνεπιβάτιδα του παρουσίασαν «εκτεταμένο πνευμονοθώρακα» καθώς και κατάγματα στα πλευρά. Η γυναίκα αναμένεται να παραμείνει για νοσηλεία στο ΓΝΑΝ.

Πηγή: ΑΝΑΤΟΛΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα