Κρήτη | Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο ο 48χρονος – Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει από τα ξημερώματα ένας άνδρας στην Κρήτη | Χαροπαλεύειο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του, σε δρόμο από το Τυμπάκι προς τις Μοίρες.

Το ΙΧ διαλύθηκε στην κυριολεξία όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με συνέπεια το όχημα να προσκρούσει σε σταθερό αντικείμενο.

Οι εικόνες του διαλυμένου αυτοκινήτου, μαρτυρούν και την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Φωτογραφία apopsiliveΗ μηχανή σε παρακείμενο λιόφυτο

Μάλιστα, η μηχανή του ΙΧ εκτινάχθηκε από τη θέση της και βρέθηκε λίγα μέτρα παρακάτω.
Από

το τροχαίο που σημειώθηκε στη μία περίπου τα ξημερώματα, τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, κι ένας ανήλικος ο οποίος περνούσε εκείνη την ώρα με δίκυκλο όχημα στο οποίο ήταν συνεπιβάτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος οδηγός του ΙΧ, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου και σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σοβαρά χτυπήματα σε θώρακα και κοιλιακή χώρα και τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την κατάσταση της υγείας του.

Κι όλα αυτά, λίγες ώρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε έναν 25χρονο τουρίστα, επί της Εθνικής Οδού, λίγο πριν τον Άγιο Νικόλαο.

ekriti.gr

The post Κρήτη | Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο ο 48χρονος – Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρήτη | Χαροπαλεύει, 48χρονος,kriti | charopalevei, 48chronos