Κρήτη | Απολογούνται τα δύο αδέλφια για το αιματηρό συμβάν στο Αντισκάρι

Εντός της ημέρας αναμένεται να απολογηθούν τα δύο αδέρφια, 30 και 32 ετών, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στο αιματηρό συμβάν που σημειώθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες κοντά στο Αντισκάρι της Μεσσαράς.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες έθεσαν την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, εαυτούς στη διάθεση των Αρχών, καθώς παρουσιάστηκαν στα Δικαστήρια συνοδευόμενοι από τις συνηγόρους υπεράσπισής τους. Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν τότε προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.

Ας σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν οι δικηγόροι των δύο αδερφών, κ. κ. Μπέρκη

και Σπανάκη, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το επίμαχο περιστατικό ήταν τελείως διαφορετικές από όσα υποστήριξαν ο 20χρονος που τραυματίστηκε και ο πατέρας του. Εξάλλου, σύμφωνα με την εκ των συνηγόρων υπεράσπισης κ. Μπέρκη, «υπήρχε όπλο και απειλή κατά ζωής από πλευράς του ίδιου του τραυματισθέντα».

Υπενθυμίζεται ότι και τα δύο αδέρφια κατηγορούνται για κακούργημα: Ο 30χρονος αδερφός – που φέρεται ως το άτομο που άνοιξε πυρ – τραυματίζοντας τον 20χρονο άνδρα, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ο 32χρονος αδερφός του κατηγορείται για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σημειώνεται ότι ο 20χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε από σφαίρα στο χέρι κατά το επίμαχο περιστατικό, είχε υποβληθεί σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση κατά την οποία του αφαιρέθηκε η βολίδα που είχε “σφηνωθεί” στο δεξί άνω άκρο του.

neakriti.gr

The post Κρήτη | Απολογούνται| Απολογούνται τα δύο αδέλφια για το αιματηρό συμβάν στο Αντισκάρι appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα