Κρήτη | Αποχαιρετούν τη Μαίρη και τη μητέρα της στη Ρόδο | Η ιδιότυπη «απομόνωση» της μικρής αδερφής

Ένα ακόμα «επεισόδιο» στην διπλή τραγωδία που συγκλονίζει από την περασμένη εβδομάδα όλη τη χώρα, θα γραφτεί την ερχόμενη Παρασκευή, καθώς συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Μαίρη και τη Δέσποινα.

Την 20χρονη Μαίρη Κωστίδη και τη 40χρονη μητέρα της, Δέσποινα Παναγιωτάκη, που σκοτώθηκαν ακαριαία, μαζί με τον 24χρονο αρραβωνιαστικό της Μαίρης, Χρήστο Στεφανάκη, σε τροχαίο στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Η κηδεία

των δύο γυναικών θα γίνει στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών που βρίσκεται στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ρόδου.

Ο αγώνας των παιδοψυχολόγων για την μικρή αδερφή

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της τραγικής οικογένειας, Νίκος Κωστίδης, εξακολουθεί να δίνει τη δική του μάχη για την ζωή ενώ αγωνία επικρατεί και για τη μικρότερη κόρη της οικογένειας, την 15χρονη Χριστίνα, που επίσης τραυματίστηκε.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ψυχολογική κατάσταση της Χριστίνας παραμένει αρκετά ασταθής. Δεν έχει ακόμα μάθει για το θάνατο μητέρας και αδερφής της, ενώ ακόμα και για το παραμικρό χρειάζεται η έγκριση της ομάδας Παιδοψυχιάτρων και Ψυχολόγων αφού θεωρείται μία από τις δυσκολότερες περιπτώσεις (λόγω συνθηκών και όχι χαρακτήρα της κοπέλας) των τελευταίων ετών.
Έχει δοθεί εντολή να μην έχει εικόνα τηλεόρασης, να μην διαβάζει τίποτα και να μένουν μακριά από τη μονάδα όλοι οι δημοσιογράφοι. Ακόμα και για το παραμικρό παρεμβαίνει η ομάδα των Παιδοψυχιάτρων.

Την ίδια ώρα, άτομα του περιβάλλοντος της οικογένειας αναφέρουν ότι ίσως είναι «καλύτερα» που σκοτώθηκε και η μητέρα, γιατί ήταν τόσο δεμένες και τόσο συναισθηματική που δεν θα άντεχε να χάσει κόρη!

Πηγή: cretalive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα