Κρήτη | Από πού προέρχονται τα 160 κιλά χασίς που εντοπίστηκαν διάσπαρτα στην εθνική οδό και σε παραλίες

Στο…Κρήτη | μικροσκόπιο των αστυνομικών έχουν μπει οι συσκευασίες με τα 160, συνολικά, κιλά χασίς που εντοπίστηκαν διάσπαρτα σε διάφορες παραλίες του Ρεθύμνου.

Πριν από λίγα 24ωρα οι αρχές εντόπισαν την πρώτη σακούλα που είχε 14 κιλά χασίς (στην Επισκοπή) ενώ μία μέρα μετά βρέθηκαν μία άλλη συσκευασία με 15 κιλά χασίς (στην παραλία του Πετρέ Ρεθύμνου). Αμέσως μετά οι αστυνομικοί σε συνεργασία με τους άνδρες του λιμενικού σώματος προχώρησαν σε πιο εντατικές έρευνες στην ακτογραμμή με αποτέλεσμα να βρουν άλλες τέσσερις σακούλες που περιείχαν συνολικά

134 κιλά χασίς!

Πού στρέφονται οι έρευνες

Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες των αρχών (αστυνομικών και λιμενικών) για να εξακριβώσουν το πώς βρέθηκαν εκεί οι συσκευασίες με τα ναρκωτικά αλλά και σε ποιους ανήκουν.

Τα σενάρια που εξετάζονται είναι αρκετά ωστόσο τα επικρατέστερα είναι: α) οι συσκευασίες αυτές να βρίσκονταν φυλαγμένες σε θαλάσσιες σπηλιές που βρίσκονται στην περιοχή, β) να υπήρχαν πάνω σε σκάφος που ασχολείται με τη διακίνηση ναρκωτικών και κάτι να πήγε στραβά με αποτέλεσμα οι επιβάτες να έριξαν τις σακούλες στη θάλασσα.

Και τα δύο ερευνώνται με αρκετή προσοχή ενώ την ίδια ώρα αναμένονται οι απαντήσεις από τα εξειδικευμένα εργαστήρια.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, ήδη έχουν εξεταστεί οι σακούλες για τυχόν αποτυπώματα ενώ την ίδια ώρα προχωράνε και οι αναλύσεις προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν το χασίς που βρίσκονταν στις σακούλες είναι από «τοπική σοδειά» ή προέρχεται από άλλη περιοχή.

Πηγή:cretapost.gr

The post Κρήτη | Από πού προέρχονται τα 160 κιλά χασίς που εντοπίστηκαν διάσπαρτα στην εθνική οδό και σε παραλίες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα