Κρήτη | Αντιδράσεις για το περιστατικό με οδηγό που ξυλοκοπήθηκε

Το περιστατικό με τον οδηγό τουριστικού λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε από έναν οδηγό Ι.Χ έχει διχάσει την τοπική κοινωνία και αποτελεί ένα από τα πιο συζητημένα θέματα των ημερών.

Το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης «Ο Ερμής», με ανακοίνωση του καταδικάζει το περιστατικό που προκάλεσε τον τραυματισμό του οδηγού λεωφορείου, αφού αυτός οδηγήθηκε στο νοσοκομείο λόγω των τραυμάτων που έφερε από τις μπουνιές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης

« Ο ΕΡΜΗΣ» καταδικάζει το περιστατικό Ξυλοδαρμού, που συνέβη σε συνάδελφο οδηγό, όπου εν ώρα εργασίας δέχτηκε επίθεση από οδηγό Ι.Χ. με αποτέλεσμα την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Καταδικάζουμε κάθε ενέργεια βίας απ’ όπου και αν προέρχεται, όλοι μας έχουμε δικαίωμα στην εργασία και στην ασφάλεια, τέτοια φαινόμενα δεν έχουν χώρο στην κοινωνία μας προσβάλλουν τον τόπο μας και θίγουν το τουριστικό προϊόν».

Το ιστορικό της υπόθεσης

Απίστευτη τροπή πήρε μια συνηθισμένη μέρα για νευρά στη Σταλίδα καθώς -όπως καταγγέλλεται- ξυλοκοπήθηκε οδηγός λεωφορείου ο οποίος «έκλεινε» αναγκαστικά το δρόμο περιμένοντας να ξεφορτώσει εμπόρευμα το προπορευόμενο όχημα.

Οδηγός αυτοκινήτου που βρισκόταν πίσω από τουριστικό λεωφορείο φάινεται ότι δεν άντεξε την αναμονή και σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, επιτέθηκε με μπουνιές στον οδηγό.

Πηγή: neakriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα