Κρήτη | Ανδρουλάκης: Δεν θα σας προδώσω ποτέ!

» Έρημος χαμένων ευκαιριών η Ελλάδα. Αυτό μπορεί να αλλάξει; Για αυτό σήμερα είμαι υποψήφιος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος του νέου φορέα της κεντροαριστεράς Νίκος Ανδρουλάκης στο πλαίσιο της ομιλίας του στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Ατλαντίς, στο Ηράκλειο.
«Με τη στασιμότητα δεν πάει μπροστά ούτε η χώρα ούτε η παράταξη» ανέφερε με νόημα. Ο

ίδιος εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση σημειώνοντας «Μόρφωμα καθεστωτικό ο ΣΥΡΙΖΑ – Τι σχεδιάζουν για να νομιμοποιήσουν την εξουσία τους ;».

Παράλληλα επίθεση εξαπέλυσε και σε βάρος του Π. Καμμένου και των ΑΝΕΛ. «Δεν υπάρχει ένας αριστερός να πει του Τσίπρα που πάμε με αυτόν τον φαύλο;»

«Είμαστε υπέρ της συναίνεσης και ένα τρανό παράδειγμα είναι η Κύπρος» τόνισε ο ίδιος συμπληρώνοντας » Αλλά στην Ελλάδα ταυτίσαμε την συναίνεση με το μοίρασμα των κυβερνητικών θέσεων».

«Το κόμμα μας ειναι ενα κόμμα πληγωμένο και διαιρεμένο» επεσήμανε χαρακτηριστικά για να προσθέσει: » Αν δεν εκπροσωπήσω τη νέα γενειά και τα λαϊκά στρώματα θα εχω αποτύχει. Αν δεν τους αγκαλιάσουμε δεν έχουμε καμιά τύχη μακροπρόθεσμα.
Το κόμμα δεν έχει καμιά τύχη αν αγκαλιάσει τον τυχοδιωκτισμό. Καλο ταξίδι στους επαγγελματίες τυχοδιώκτες».

«Όλοι είμαστε αναλώσιμοι, δεν είμαι πορφυρογέννητος», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης και τόνισε «Η μάνα μου δεν με γέννησε ούτε βουλευτή, ούτε αρχηγό, ούτε υπουργό».

Κατέληξε δε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να πάρετε την υποψηφιότητα μου στα χέρια σας! 20 Νοέμβρη θα είμαστε νικητές, γιατί θα έχουμε μια νέα παράταξη με νέα πρόσωπα με άτομα που θα εκπροσώπων τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου!»
Πλήθος κόσμου

Από νωρίς στο χώρο της ομιλίας συνέρρεε πλήθος κόσμου με την αίθουσα να έχει γεμίσει ασφυκτικά.
Στην πρώτη σειρά βρέθηκε η γενιά της … κρίσης. Νέα παιδιά, που είτε ψάχνουν το αύριο είτε τώρα κάνουν τα πρώτα βήματα στην παραγωγική διαδικασία έδιναν το χρώμα στη συγκέντρωση Ανδρουλάκη

Μαζί τους ο Σταύρος Αρναουτάκης και ο Γιάννης Κουρακης σε μια σύνδεση του νέου με το παλαιό.

Πηγή: cretalive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα