Κρήτη | Ανατροπή στην υπόθεση με τους πυροβολισμούς σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου – Το θύμα δεν αναγνωρίζει τον δράστη

Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα ο 33χρονος που συνελήφθη από τις αρχές ως ο δράστης που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 38χρονο οδηγό σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 33χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί.

Στα δικαστήρια όμως πήγε και ο 38χρονος συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση.

Μόλις ο 38χρονος είδε τον 33χρονο συλληφθέντα ανέφερε στις αρχές πως δεν είναι αυτός ο δράστης τονίζοντας πως ο

άνθρωπος που τον πυροβόλησε είχε άλλη σωματική διάσταση και διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Η ανακρίτρια άφησε ελεύθερο με όρους τον 33χρονο συλληφθέντα ενώ οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν στη 1:05 τα ξημερώματα της Τετάρτης της 22ας Ιουνίου όταν οι δύο άνδρες άρχισαν να καβγαδίζουν ενώ κινούνταν με τα οχήματα τους στην 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο.

Έπειτα από 10 λεπτά κι ενώ τα αίματα είχαν «ανάψει» για τα καλά οι δύο άνδρες, ο δράστης και ο 38χρονος, στάθμευσαν τα αυτοκίνητα στην άκρη του δρόμου, κατέβηκαν και συνέχισαν τον άγριο καυγά.

Εκεί ο ένας από τους δύο, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στα πόδια τον 38χρονο Ρουμάνο με τον οποίο είχε συμπλοκή και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητο του.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι αφού προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική κλινική, δίχως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Από τις κάμερες ασφαλείας οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτότητα του δράστη και λίγες ημέρες μετά εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

The post Κρήτη | Ανατροπή| Ανατροπή στην υπόθεση με τους πυροβολισμούς σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου – Το θύμα δεν αναγνωρίζει τον δράστη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα