Κρήτη | 4ο YouTruck Fiesta Summer Edition | Η μάζωξη για τους λάτρεις του φορτηγού

Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθεί το 4ο YouTruck Fiesta Summer Edition 2017 που θα ανοίξει τις πύλες του στις 1 & 2 Ιουλίου στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου, για να υποδεχτεί όλους τους επαγγελματίες και φίλους του φορτηγού από κάθε ηλικία στο μεγαλύτερο φεστιβάλ για το επαγγελματικό όχημα.
Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνεται ημερίδα στις 11 το πρωί του Σαββάτου με θέμα: «Οδική Ασφάλεια «Οφέλη

για την Κοινωνία και την Οικονομία» όπου τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη θα εκπροσωπήσει με χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Τεχνικών Έργων Νίκος Ξυλούρης. Εισηγητές στην ημερίδα θα είναι εκπρόσωποι από το Ι.Ο.ΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» .

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Οδική Ασφάλεια, την πρόληψη και τους κανόνες που δεν πρέπει να ξεχνούν, καθώς και να βιώσουν υψηλής τεχνολογίας προσομοιωτές, οι οποίοι καθιστούν την επιμόρφωση και ευαισθητοποίηση πιο άμεση και αποτελεσματική. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής για τους μικρούς μας φίλους.
Στον εκθεσιακό χώρο το κοινό μπορεί να επισκεφτεί τα εκθεσιακά περίπτερα και να ενημερωθεί για τις εξελίξεις του κλάδου, για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ μπορεί να απολαύσει συναρπαστικούς διαγωνισμούς φορτηγών, test drives, ιστορικά οχήματα και συναυλίες, σε ένα πλούσιο διήμερο.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα