Κρίσιμη συνάντηση των μετόχων του ΟΦΗ με τον Παπαδόπουλο για τον πάγκο

Συνάντηση με τον Νίκο Παπαδόπουλο, στον οποίο και θα προταθεί η συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας θα έχει πιθανότατα την Τρίτη αντιπροσωπεία των μετόχων του ΟΦΗ, όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα το βράδυ στο ξενοδοχείο Galaxy.

Oι μέτοχοι της ΠΑΕ θεωρούν ότι υπάρχουν καλές προϋποθέσεις συνεργασίας για την επόμενη χρονιά, με βάση το πλάνο που έχει καταθέσει ο Έλληνας προπονητής.

Ομόφωνη απόφαση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ

1925, όπως έχει τονιστεί ξανά σε προηγούμενη συνάντηση, είναι η συνέχιση της συνεργασίας με τον Νίκο Παπαδόπουλο, τον οποίο θεωρούν ιδανικό για να βρίσκεται στον πάγκο και την επόμενη σεζόν.

Στη συνάντηση που κράτησε πάνω από 3 ώρες στο Galaxy, οι μέτοχοι του ΟΦΗ αποφάσισαν να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, ώστε ο σύλλογος να συνεχίσει δυνατός και τη νέα περίοδο.

Πολύ σύντομα θα προκηρυχθεί και νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, το ύψος της οποίας θα ανακοινωθεί άμεσα, στην οποία θα μπορέσουν να συμμετάσχουν παλιοί και νέοι μέτοχοι, που θέλουν να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια που γίνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα