Κουκιανάκης: Ελάτε άφοβα να επενδύσετε στον Αποκόρωνα – Θα γίνει το Μαϊάμι της Κρήτης

Για τα έργα υποδομών που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Αποκορώνου αλλά και γι’ αυτά που έχουν «παγώσει» μίλησε το πρωί στο Zarpa Radio 89,6 και στους Άννα Παπακωνσταντίνου και Γιώργο Κολομπάκη, ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κουκιανάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μεγάλη καθυστέρηση του έργου του βιολογικού καθαρισμού Γεωργιούπολης αλλά και του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμάτων.

Πράσινο φως για την

δεξαμενή που θα τροφοδοτεί τις καλλιέργειες αβοκάντο

Στο μεταξύ, ο κ. Κουκιανάκης ανακοίνωσε πως εγκρίθηκε από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης τα τεύχη και η δημοπράτηση του έργου που αφορά στην εγκατάσταση δεξαμενής νερού στην περιοχή Καλοσυκιά της τοπικής κοινότητας Νέου Χωριού, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, μέσα από την οποία θα ποτίζονται οι καλλιέργειες αβοκάντο με καθαρό ποιοτικό νερό.

«Ο Αποκόρωνας έχει πολλά αναπτυξιακά περιθώρια»

Την ίδια ώρα, ο Δήμαρχος Αποκορώνου επεσήμανε πως ο Αποκόρωνας είναι έτοιμος και ασφαλής Δήμος για όσους θέλουν να επενδύσουν στην περιοχή. Επιπλέον, είπε πως έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμά του και οι φυσιολατρικές διαδρομές που βοηθούν στην περεταίρω ανάπτυξη του τουρισμού.

«Ελάτε άφοβα στον Αποκόρωνα να επενδύσετε. Ο Αποκόρωνας θα χαρακτηριστεί το Μαϊάμι της Κρήτης» είπε ο κ. Κουκιανάκης.

Επίσης, ο κ. Κουκιανάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σημαντικότητα του ΙΕΚ και του του ΕΚΑΒ της περιοχής ενώ ανακοίνωσε πως εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της μελέτης για την ανέγερση του Δημοτικού Γηροκομείου Αποκορώνου στα Σελλιά, για το οποίο υπάρχει ιδιόκτητο οικόπεδο πάνω από 4 στρέμματα.

Τέλος, ο κ. Κουκιανάκης δήλωσε πως το ενδιαφέρον του Δήμου για παρεμβάσεις στρέφεται και στα σχολεία, με δεδομένο ότι η μαθητική κοινότητα στην περιοχή αυξάνεται. Εντός του 2022 θα είναι έτοιμος να λειτουργήσει και ο Βρεφικός Σταθμός Αποκορώνου ενώ αναμένεται και η ίδρυση νέου Λυκείου στο Βάμο.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημάρχου Αποκορώνου Χαράλαμπου Κουκιανάκη στο Zarpa Radio 89,6.

zarpanews.gr

The post Κουκιανάκης: Ελάτε άφοβα να επενδύσετε στον Αποκόρωνα – Θα γίνει το Μαϊάμι της Κρήτης appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κουκιανάκης, Ελάτε, Αποκόρωνα –, Μαϊάμι, Κρήτης,koukianakis, elate, apokorona –, maiami, kritis