Κηδεία τέως βασιλιά: Η ΝΔ το παίζει… δίπορτο – Δεκάδες «γαλάζιοι» βουλευτές πάνε στη Μητρόπολη

Τη στιγμή που η κυβέρνηση απέρριψε τις προτάσεις για κηδεία του τέως με τιμές αρχηγού κράτους, για να πιάσει, λέει, τους… κεντρώους, αφήνει ελεύθερους τους «γαλάζιους» βουλευτές να συμμετάσχουν στην κηδεία της Δευτέρας στην Μητρόπολη – για να πιάσει τους… βασιλικούς!

Η Ε(λλη) Τ(ριανταφύλλου) έγραψε στο REDCARPET πως ο Μίλτος Χρυσομάλλης θα παραβρεθεί στην κηδεία.

Η στήλη πληροφορείται πως υπάρχει κλίμα για τη συμμετοχή δεκάδων «γαλάζιων» βουλευτών, ακόμα και κάποιων κορυφαίων στελεχών-έκπληξη! Η πολιτική βάση της συμμετοχής είναι πως «το πολιτειακό δεν υφίσταται» και πως ο τέως «υπήρξε αρχηγός κράτους και η χώρα δεν πρέπει να ξεχνάει την ιστορία μας»- θέση που εξέφρασε δημοσίως ο Αντώνης Σαμαράς.

Οι βουλευτές, βεβαίως, που απευθύνονται στο δεξιό τμήμα των ψηφοφόρων της ΝΔ, αλλά και στο βασιλικό και εν μέρει και στο ακροδεξιό, λόγω και των εκλογών, επιζητούν ψήφο, αλλά και αποδεικνύουν πως η «στροφή στο κέντρο» είναι μάλλον ένα προκάλυμμα για πολιτικά οφέλη.

Το Μαξίμου, όμως, βλέποντας πως κινήσεις στα δεξιά του, όπως του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και των Θάνου Τζήμερου- Φαΐλου Κρανιδιώτη, τάσσονται υπέρ της κηδείας του τέως με τιμές αρχηγού κράτους, νοιώθει να πιέζεται και το παίζει… δίπορτο, ώστε να κρατήσει και τους ψηφοφόρους στα δεξιά του!

Επιπλέον, επενδύει στην κηδεία του τέως για να περάσει σε δεύτερη μοίρα η υπόθεση Ντογιάκου. Με τη συνδρομή φυσικά πρόθυμων Μέσων…

ieidiseis.gr

The post Κηδεία τέως βασιλιά: Η ΝΔ το παίζει… δίπορτο – Δεκάδες «γαλάζιοι» βουλευτές πάνε στη Μητρόπολη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα