Καθολική επικράτηση στο Λασίθι για τον Τάλω ΑΝΕΚ LINES με Γιαννούτσο, Κορτσιδάκη, Ζεντέλη και Μαραγκουδάκη

Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η παρουσία του Ποδηλατικού Ομίλου “Τάλως ΑΝΕΚ lines” στο τοπικό πρωτάθλημα δρόμου που διοργάνωσε ο Π.Ο. Δρήρος σε συνεργασία με την τοπική επιτροπή Κρήτης το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαρτίου στη Νεάπολη Λασιθίου. Ο σύλλογος συμμετείχε με 38 αθλητές.

Το Σάββατο στον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης για τον Τάλω διακρίθηκαν:

Παίδες: 2ος ο Κουρμούλης Κώστας.

Έφηβοι: 2ος ο Πανάγαρης Παναγιώτης, στις Γυναίκες 2η η Συντζανάκη

Κωνσταντίνα και 3η η Αγγελάκη Γλυκερία.

Στους Άντρες 1ος ήταν ο Κορτσιδάκης Μιχάλης 2ος ο Τζωρτζάκης Πολυχρόνης και 3ος ο Πανηγυράκης Γιάννης.

Στους Μάστερ Α και Β ο Ζεντέλης Γιάννης ήταν 1ος και ο Καραγιάννης Στέλιος 2ος.

Στους Μάστερ Γ και Δ 1ος ο Μαραγκουδάκης Μάνος με 2ο τον Ανεσιάδη Χρήστο και 3ο τον Γουλερμάκη Αντώνη.

Καθολική ήταν η επικράτηση του ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ lines στον αγώνα αντοχής την Κυριακή. Στην κατηγορία των παίδων η υποδειγματική συνεργασία των αθλητών του έφερε αποτέλεσμα, έτσι χρυσός νικητής ήταν ο Γιαννούτσος Παναγιώτης και ο Ζαχαριουδάκης Παναγιώτης κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στην ενοποιημένη κατηγορία νεανίδων-γυναικών πρωταθλήτρια Κρήτης στέφθηκε η Συντζανάκη Κωνσταντίνα ενώ στο βάθρο ανέβηκε και η πολλά υποσχόμενη Αγγελάκη Γλυκερία που κατετάγη 3η.

Στον αγώνα των ανδρών/ εφήβων νικητής μετά από 120 km αναδείχτηκε ο Κορτσιδάκης Μιχάλης, ακολουθούμενος από τον Πανηγυράκη Γιάννη ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης. Στην κατηγορία των μάστερ ο Γιάννης Ζεντέλης δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας του κέρδισε το χρυσό στην κατηγορία Α και Β με 2ο τον Γιάννη Επιτροπάκη. Μάλιστα, ο Ζεντέλης στον αγώνα αντοχής είχε πάθει λάστιχο και μηχανικό πρόβλημα, αλλά ακόμα και έτσι νίκησε με διαφορά.  Στην κατηγορία Γ και Δ νικητής ήταν ο Μαραγκουδάκης Μάνος, 2ος ο Χρήστος Ανεσιάδης και 3ος ο Πετράκης Κωστής.

zarpanews.gr

The post Καθολική επικράτηση στο Λασίθι για τον Τάλω ΑΝΕΚ LINES με Γιαννούτσο, Κορτσιδάκη, Ζεντέλη και Μαραγκουδάκη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καθολική, Λασίθι, Τάλω ΑΝΕΚ LINES, Γιαννούτσο Κορτσιδάκη Ζεντέλη, Μαραγκουδάκη,katholiki, lasithi, talo anek LINES, giannoutso kortsidaki zenteli, maragkoudaki