Καλοκαιρινός ο καιρός στα Χανιά – Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας

Aραιές νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες φέρνει σήμερα ο καιρός στα Χανιά, σύμφωνα με τον διευθυντή Ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών Κώστα Λαγουβάρδο, ο οποίος μίλησε στο Zarpa Radio 89,6 και την Άννα Παπακωνσταντίνου.

Το μεσημέρι εκτιμάται ότι η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 – 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στα 4 – 5 μποφόρ.

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού

την Κυριακή

Με πτώση της θερμοκρασίας θα ξεκινήσει η τελευταία ημέρα της εβδομάδας στα Χανιά, αφού ο υδράργυρος θα πέσει στους 18 βαθμούς Κελσίου. Ο κ. Λαγουβάρδος βέβαια τόνισε, πως οι 18 βαθμοί είναι η φυσιολογική τιμή για την εποχή, σε αντίθεση με τις θερμοκρασίες 20 – 26, οι οποίες είναι πάνω από τα κανονικά.

Με τί καιρό θα μπει η επόμενη εβδομάδα

Αρκετά ενισχυμένοι βοριάδες θα πλήξουν την πόλη την Δευτέρα και την Τρίτη. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την πτώση της θερμοκρασίας στους 15 βαθμούς Κελσίου. «Σε καμία περίπτωση το κλίμα δε θα θυμίσει χειμώνα» τόνισε ο μετεωρολόγος. Η αίσθηση του κρύου θα είναι αισθητή, αλλά από την Τετάρτη και μετά η θερμοκρασία παίρνει την ανιούσα.

Η ημέρα με τις υψηλότερες θερμοκρασίες σε όλη την χώρα

Στα Χανιά αναμένεται σήμερα να έχουμε τις μέγιστες θερμοκρασίες σε όλη την Ελλάδα! Ήδη από το μεσημέρι της Παρασκευής, σε κάποιες περιοχές οι βαθμοί έχουν ξεπεράσει τους 20, όπως οι Βουκολιές με 21 βαθμούς.

zarpanews.gr

The post Καλοκαιρινός ο καιρός στα Χανιά – Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καλοκαιρινός, Παρασκευή, Χανιά – Πότε,kalokairinos, paraskevi, chania – pote