Καλογριδάκης: “Στόχος μου να ανταπεξέλθω ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών” – Τι είπε για Ξανθουδάκη

Με μια ανάρτηση στο Facebook το μεσημέρι της Κυριακής, ο νέος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Χανίων, Μιχάλης Καλογριδάκης, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του και δηλώνει πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να ανταπεξέλθει στο νέο πόστο.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΚΥΔΩΝ Α.Ε. δεν παρέλειψε να επαινέσει και τον προκάτοχό του, Γιώργο Ξανθουδάκη.

Δείτε

τί ανέφερε στην ανάρτηση:

“Έχοντας διανύσει τη μισή μας θητεία ως δημοτική αρχή, μετά την ενασχόληση μου ως πρόεδρος στην δημοτική επιχείρηση ΚΥΔΩΝ Α.Ε. αλλά και ως πρόεδρος της επιτροπής κυκλοφοριακών θεμάτων του Δήμου, ήρθε η ώρα να αναλάβω ως Αντιδήμαρχος την Τεχνική Υπηρεσία.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Παναγιώτη Σημανδηράκη αλλά και όλη την δημοτική ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν ακόμα μια φορά και να υποσχεθώ ότι θα κάνω ότι μπορώ για να ανταπεξέλθω σε αυτό το απαιτητικό πόστο.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Τεχνική Υπηρεσία για τον τρόπο που με υποδέχτηκαν και για την στήριξη τους, αλλά και τον απερχόμενο αντιδήμαρχο Ξανθουδάκη Γιώργο που παραδίδει μια υπηρεσία υπόδειγμα για όλους τους Δήμους.
Συνεχίζουμε #giatachania!”


zarpanews.gr

The post Καλογριδάκης: “Στόχος μου να ανταπεξέλθω ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών” – Τι είπε για Ξανθουδάκη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καλογριδάκης, “Στόχος, Τεχνικών Υπηρεσιών” –, Ξανθουδάκη,kalogridakis, “stochos, technikon ypiresion” –, xanthoudaki