Και με τα νέα μέτρα… Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Αγυιά: Απίθανες στιγμές χαράς και χαλάρωσης για όλες τις γιορτές

Τα φετινά Χριστούγεννα, μικροί και μεγάλοι στα Χανιά απολαμβάνουν στιγμές χαράς και χαλάρωσης στο νέο Χριστουγεννιάτικο Χωριό!

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Αγυιά “Τα Καρακατζόλια” άνοιξε τις πόρτες του εδώ και λίγες μέρες και αμέσως προσέλκυσε Χανιώτες όλων των ηλικιών που έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια σειρά από εορταστικές δράσεις όπως το θεματικό χωριό του Αη Βασίλη, περίπτερα με είδη δώρων, παιχνίδια,

φαγητό και φυσικά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους (παγοδρόμιο, καρουζέλ, κλόουν, ξυλοπόδαρος, παραστάσεις τσίρκου, φιγούρες, παιδότοπος, τρενάκια, φουσκωτά, Cinema 9D) και πολλές δημιουργικές δραστηριότητες!

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στον εκθεσιακό χώρο της Αγυιάς είναι ανοιχτό καθημερινά μέχρι τις 2 Ιανουαρίου από τις 12:00 το πρωί ως τις 12:00 το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό γίνεται με τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα:

Με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και με υποχρεωτική χρήση μάσκας.Έως 18 ετών εισέρχονται στο χώρο με self test ή rapid test.

The post Και με τα νέα μέτρα… Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Αγυιά: Απίθανες στιγμές χαράς και χαλάρωσης για όλες τις γιορτές appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
… Χριστουγεννιάτικο Χωριό, Αγυιά, Απίθανες,… christougenniatiko chorio, agyia, apithanes