«Καμπάνα» σε καφενείο στην Κρήτη – Είχε και ανεμβολίαστο και καπνιστή πελάτη

Τι και αν είναι γιορτές;

Συνεχίζονται εντατικά οι έλεγχοι της ελληνικής αστυνομίας για την εξασφάλιση των μέτρων κατά της πανδημίας σε όλη την Κρήτη. Συνολικά χθες, Τετάρτη 5 Ιανουαρίου, παραμονή των Θεοφανείων, πραγματοποιήθηκαν 2.525 έλεγχοι και επιβλήθηκαν 23 πρόστιμα σε ολόκληρη την Περιφέρεια.

Πιο αναλυτικά, λουκέτο θα βάλει ένας ιδιοκτήτης καφενείου στο Ηράκλειο για 15 μέρες ενώ θα πληρώσει και 5.000 ευρώ για εξυπηρέτηση ανεμβολίαστου

πελάτη. Συγκεκριμένα, ο πελάτης δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή του στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος, με αποτέλεσμα να επιβληθεί και σε εκείνον το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, πέρα από το πρόστιμο των 5.000 ευρώ, θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού θα πληρώσει άλλα 500 ευρώ για πελάτη που κάπνιζε εντός του χώρου, αλλά και 300 ευρώ για υπάλληλο που δεν διέθετε μάσκα. Στον πελάτη δόθηκε πρόστιμο 100 ευρώ και στον εργαζόμενο 300 ευρώ αντίστοιχα.

Σχετικά με τις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης, τα πρόστιμα αφορούν τη μη χρήση μάσκας και είναι: 3 πεζοί στα Χανιά, 11 στο Ρέθυμνο, 3 στο Ηράκλειο και ένας στο Λασίθι.

zarpanews.gr

The post «Καμπάνα» σε καφενείο στην Κρήτη – Είχε και ανεμβολίαστο και καπνιστή πελάτη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα