inTOWN: The Wellbeing Issue κυκλοφορεί πρωτομηνιά, μεγαλύτερο, καλύτερο και πιο… wellbeing από ποτέ – Ένα τεύχος “να το πιεις στο ποτήρι”!

Το δωδέκατο τεύχος του Χανιώτικου Free Press Magazine “inTOWN” είναι εδώ με 300 σελίδες γεμάτες Χανιά και με δεκάδες θέματα και προτάσεις για να τα απολαμβάνουμε στην πιο wellbeing εκδοχή τους. Μια έκδοση πραγματική “βιταμίνη” και ελιξίριο καλής ζωής, από το εξώφυλλο ως την τελευταία σελίδα.

Στο νέο καλοκαιρινό inTOWN η διατροφή έχει την τιμητική της! Τρεις αγαπημένες διατροφολόγοι (Μαρία Λαντζάκη, Ευγενία Ναούμ &

Δέσποινα Παπαδοπούλου) μας δείχνουν τον τρόπο να κρατήσουμε την υγεία και την εμφάνισή μας σε φόρμα και το zoom in ανακαλύπτει τρία hot vegan+ στέκια στην πόλη…

Ο Παύλος Φυλλαδιτάκης μας αποκαλύπτει τα μυστικά και τα οφέλη του βιολογικού μελιού και ο Artisan Butcher Νίκος Κελαϊδής μας βάζει στο πνεύμα της σύγχρονης “κρεοτεχνίας” μέσα από τα δικά του δημιουργικά μονοπάτια…

Τέλος… γλυκό και χαλαρό, με τον Μάριο Καρακωνσταντάκη και τα αγαπημένα choux που δημιουργεί στο the jar pastry, με τον “μόνιμο αγαπημένο” chef Γιάννη Τσιβουράκη σε αλμυρές δημιουργίες με άρωμα και γεύση από μέλι, αλλά και με έναν από τους αγαπημένους bartenders της παλιάς πόλης, τον Αλέξανδρο Φίνο, να κερνάει το τελευταίο cocktail του απολαυστικού menu.

Κι αν με όλα τα παραπάνω δεν νιώθεις ήδη σε τέλεια φόρμα, ένα συμπλήρωμα διατροφής είναι ικανό να κάνει την διαφορά, μας λέει ο Mr Power Health Κώστας Παντελίδης που… είναι και Χανιώτης!

Στο In Person #12, το πρόσωπο – ορισμός της διασκέδασης και της πολυτελούς φιλοξενίας στα Χανιά. Κυριάκος Παπασηφάκης! Ο αγαπητός και απόλυτα επιτυχημένος επιχειρηματίας, σε μια ιδιαίτερη συνέντευξη μιλά για όλα στον Περικλή Κουκλάκη, όσο ο εκπληκτικός Evan Possley δημιουργεί το luxury φωτογραφικό background μεταξύ θάλασσας, ουρανού, πισίνας και τροπικής βλάστησης.

Inspiration #12 και η καλή ζωή συνεχίζεται προτείνοντας την απόλυτα καλή εικόνα! Η not just an image maker Λιάνα Ρεράκη , εκπρόσωπος της House of Colour στα Χανιά, δείχνει τον τρόπο και τον δρόμο για να γίνουμε όλοι οι καλύτεροι στυλίστες του εαυτού μας.

Και φυσικά wellbeing σημαίνει φύση, εκδρομή, απόδραση και relax. Το δωδέκατο Destination ξεκινά να εξερευνήσει το Χανιώτικο far west υπό την καθοδήγηση και μέσα από τις εικόνες των αγαπημένων συνεργατών SteMa Journeys, μάγων κάθε επιτυχημένου οδοιπορικού!

Και συνεχίζουμε τις μαγικές περιπλανήσεις στη φύση, κάνοντας check in αυτή τη φορά στον απόλυτο προορισμό: Μια απολαυστική οκτασέλιδη περιπλάνηση στα μαγικά μονοπάτια, τις μυρωδιές και τις γεύσεις του Βοτανικού Κήπου Κρήτης.

Wellbeing issue και το μυστικό της ευτυχίας είναι επίσης εδώ! Ανακαλύψτε το μέσα στις σελίδες -και από τις συμβουλές- της μοναδικής Αγνής Μαριακάκη…

Καλή ζωή χωρίς τέχνες δεν γίνεται…
Στο main section, ένα ακόμη δικό μας παιδί της υποκριτικής που καθηλώνει στον δημοφιλή “Σασμό”, η Νεκταρία Γιαννουδάκη, τα λέει με την πολύτιμη συνεργάτιδά μας στην Αθήνα, Πηνελόπη Μασσούρη, όσο ταυτόχρονα ποζάρει στον φακό της…

Τεχνών συνέχεια με μουσική και το νέο inTOWN τιμά έναν ξεχωριστό καλλιτέχνη που υμνεί με τον καλύτερο τρόπο τη ζωή, τον έρωτα και την παράδοσή μας: Στέλιος Βαμβακάς, στα καλύτερά του!

Στο section του interior, ένα κορίτσι με μοναδική αύρα και καταπληκτικά έργα, η Ευδοξία Σταφυλαράκη, μας ξεναγεί στον κόσμο των ametronart δημιουργιών της.

Ομορφιά παντού, μέσα μας και γύρω μας! Τα instawards No 5 με την χορηγία της Fujifilm μας υπενθυμίζουν ότι ζούμε στον παράδεισο…

Πρόσωπο έκπληξη στο τρίτο inside out, η αγαπημένη Εύη Ντουράκη μεταμορφώνεται ως και σε… Cruella de Vil, με την πολύτιμη βοήθεια της μοναδικής Μ.U.A. Ευδοξίας Οικονομάκη, αλλά και των αγαπημένων συνεργατών Νίκου Iγγλεζάκη & Andi Sabath (Ιnglelandi)!

Το 12ο καλοκαιρινό inTOWN τελειώνει με το section Interior όπου, μέσα σε 100 σελίδες, φιλοξενείται ό,τι πιο in έχει να επιδείξει το τελευταίο εξάμηνο η πόλη σε επίπεδο κατασκευής και  interior design.

Καλοκαιρινό, χορταστικό και ενδιαφέρον… και αυτό το inTOWN είναι και φαίνεται “το περιοδικό της πόλης” αλλά και της παραλίας αφού έρχεται μέσα στο συλλεκτικό διάφανο beach necessaire “inTOWN feat BODYTEC”, σε περιορισμένο αριθμό για πελάτες και συνεργάτες!

Καλή ανάγνωση και… καλό καλοκαίρι!

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Το δωδέκατο τεύχος διανέμεται δωρεάν από 01/07 door to door σε ολόκληρο το εμπορικό κέντρο, στα καφέ, ιατρεία, κομμωτήρια και γυμναστήρια της πόλης ενώ στο εξής, εκτός διανομής, ως «inTOWN press points» θα λειτουργούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα τέσσερα “Γρηγόρης Μικρογεύματα” σε Πλ. Αγοράς, Πλ. 1866, Κουνουπιδιανά και Σούδα καθώς και το κατάστημα τεχνολογίας 3 net στην οδό Αν. Γογονή 83. Αναζητήστε το!

Αν δεν το συναντήσετε, ξεφυλλίστε το οnline από την πρώτη μέρα και από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα εδώ: https://issuu.com/impress2/docs/intown12

inTOWN Chania Freepress Magazine:

                                                           in… σε όλα του!

The post inTOWN: The Wellbeing Issue κυκλοφορεί πρωτομηνιά, μεγαλύτερο, καλύτερο και πιο… wellbeing από ποτέ – Ένα τεύχος “να το πιεις στο ποτήρι”! appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα