Ημέρα προσφροράς από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων – Αποδόθηκαν τα έσοδα από το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι σε σωματεία της πόλης

Αποδόθηκαν σήμερα στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το Χριστουγεννιάτικο παζάρι που είχε διοργανωθεί από το σχολείο.

Το παζάρι έγινε για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χανίων αλλά και σωματείων της πόλης όπως η ΕΛΕΠΑΠ, το Χαμόγελο του Παιδιού και ο Ορίζοντας και ο Συνάνρθρωπος.

Τα προϊόντα που διατέθηκαν στο Παζάρι ήταν χειροποίητες δημιουργίες από μαθητές όλων των ειδικοτήτων του ΕΠΑΛ, οι οποίοι διέθεσαν

προσωπικό χρόνο.

«Παρά τις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας η ανταπόκριση των μαθητών μας ήταν πολύ συγκινητική, τονίζει η κυρία Βάνα Νικηφοράκη, μαθηματικός του Εσπερινού ΕΠΑΛ Χανίων.



Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων.  ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ελένη Ζερβουδάκη.

Ο δήμαρχος Χανίων στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι η δράση του σχολείου στην κοινωνία και πως ο δήμος Χανίων στηρίζει αυτές τις δράσεις.

Αντίστοιχα, ο Υπεύθυνος του Κέντρου Κοινωνικής και Ιατρικής Εκπαίδευσης του Χαμόγελου του Παιδιού, αναφέρθηκε στην προσφορά που έγινε, τονίζοντας πως το Χαμόγελο του Παιδιού ξεκίνησε από έναν μικρό μαθητή και βρίσκει μαθητές αρωγούς στο έργο του.

zarpanews.gr

The post Ημέρα προσφροράς από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων – Αποδόθηκαν τα έσοδα από το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι σε σωματεία της πόλης appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ημέρα, Εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων – Αποδόθηκαν, Χριστουγεννιάτικο Παζάρι,imera, esperino epal chanion – apodothikan, christougenniatiko pazari