Η τέχνη του να κρούεις… μισάνοιχτες θύρες, ειδικά αν είσαι κυβερνητικός βουλευτής

Τόσο έγκαιρη παρέμβαση είχαμε καιρό να δούμε.

Επτά κυβερνητικοί βουλευτές ζήτησαν από τον Χαρδαλιά να επιτρέψει τη μουσική και να παρατείνει το ωράριο στα μπαρ και τα εστιατόρια (Δείτε ΕΔΩ).

Το έκαναν την ημέρα που άνοιξε η εστίαση, με τον κόσμο, κακά τα ψέματα, να θέλει μουσική.

Το έκαναν την ώρα που η κυβέρνηση εκφράζει προς πάσα κατεύθυνση ότι θέλει να μειώσει κάθε είδους περιορισμούς.

Το έκαναν, ενώ σε δύο εβδομάδες ανοίγει και επίσημα ο τουρισμός, με τους επισκέπτες να μην έρχονται εδώ για να κάθονται στη σιγή και μέχρι τις 11 το βράδυ.

Το έκαναν, ζητώντας

την κατάργηση του πιο παράλογου περιορισμού – εκτός κι αν φαντάζεται κανείς ότι τέσσερις μεθυσμένοι σε ένα τραπέζι που δεν θα φορούν μάσκες, θα μιλάνε σιγά και θα προσέχουν μην τυχόν τους φύγουν τίποτα περίσσια σταγονίδια.

Έχει κανείς καμιά αμφιβολία ότι, μόλις έρθουν οι τουρίστες, θα επιτραπεί και η μουσική, και το διευρυμένο ωράριο και ό,τι άλλο χρειαστεί; Ειδικά από τη στιγμή που προχωρούν οι εμβολιασμοί;

Ε, ούτε αυτοί οι επτά είχαν…

Και θα έρθουν να πουλήσουν μετά στους ψηφοφόρους της Φθιώτιδας, της Μαγνησίας και των άλλων περιοχών που εκπροσωπούν, ότι και με ενέργειές τους… συνέβαλαν… στην απελευθέρωση… καταλαβαίνετε…

Από την άλλη, αυτοί τουλάχιστον καταλαβαίνουν τι γίνεται γύρω τους. Οι υπόλοιποι;

zarpanews.gr

The post Η τέχνη του να κρούεις… μισάνοιχτες θύρες, ειδικά αν είσαι κυβερνητικός βουλευτής appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα