Η σωστή απόχρωση ρουζ για να συνδυάσετε τέλεια με το κόκκινο κραγιόν σας

Το κόκκινο κραγιόν αποτελεί μία από τις πιο διαχρονικές επιλογές για μία γυναίκα που θέλει να δείχνει περιποιημένη, σικ και σέξι ταυτόχρονα. Όλα αυτά επιτυγχάνονται, φυσικά, μόνο αν το χρώμα του είναι το σωστό για τον τόνο της επιδερμίδας της καθεμίας και μόνο όταν συνδυαστεί αρμονικά και με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Αναφορικά με το ρουζ και ένα άκρως ομοιόμορφο αποτέλεσμα οι επιλογές είναι πολλές και σχετίζονται πάντα με την επιδερμίδα μας.

Υφή

Για μεγαλύτερη διάρκεια τα κρεμώδη ρουζ αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή. Αφομοιώνονται με τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ τέλεια και ταιριάζουν

σε όλους τους τύπους δέρματος, από το πιο λιπαρό μέχρι το πιο ξηρό. Στην περίπτωση, μάλιστα, της ξηρής επιδερμίδας προσφέρουν επιπλέον λάμψη και ενυδάτωση. Όσες πάλι είστε λάτρεις του ματ αποτελέσματος παραμείνετε σταθερές στα ρουζ σε μορφή πούδρας.

Χρώμα

Για να είστε σίγουρες ότι έχετε διαλέξει το σωστό χρώμα ρουζ για να συνδυάσετε με το κόκκινο κραγιόν σας θα πρέπει να επιλέξετε μια απόχρωση που να ταιριάζει με τον φυσικό υποτόνο του δέρματός σας. Για όσες έχουν μεσαία επιδερμίδα αυτό σημαίνει ότι οι ροζ αποχρώσεις ταιριάζουν καλύτερα, ενώ για εκείνες με πιο σκούρο δέρμα το ρουζ σε πορτοκαλί και τόνους τερακότας αναδεικνύουν την φυσική ομορφιά σας με τον καλύτερο τρόπο.

newsbeast.gr 

The post Η σωστή απόχρωση ρουζ για να συνδυάσετε τέλεια με το κόκκινο κραγιόν σας appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα