Η ΟΝΝΕΔ Χανίων για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Μια ανακοίνωση αφιερωμένη στη δράση και το έργο του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, η Οργάνωση Νέων του κόμματος στα Χανιά αποχαιρετά με το δικό της τρόπο τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Χανίων:
«O επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, υπήρξε ένας άνθρωπος ο οποίος είχε δει το τι έρχεται στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, και είχε λάβει τα κατάλληλα μέτρα

για την αντιμετώπισή τους. Ήταν ο πρώτος που μίλησε στην Βουλή για το ΔΝΤ και αυτός που είχε ξεκινήσει τις ιδιωτικοποιήσεις, γιατί το δημόσιο δεν άντεχε όλο το βάρος της οικονομίας.

Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του. Αν είχε ακουστεί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τότε, θα είχαμε γλιτώσει από πολλά δεινά ως χώρα…».
Με χαρακτηριστικά ηγέτη και αδιαμφισβήτητη διορατικότητα, ο «άμοιαστος» Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε όλη τη διάρκεια της πολιτικής του πορείας, επέδειξε σεβασμό στο κοινοβουλευτικό πολίτευμα, εμπιστοσύνη στην ατομική πρωτοβουλία, σταθερό προσανατολισμό προς την Ευρώπη και συμμετοχή στην πορεία προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

Μαζί του φεύγει ένα μεγάλο κεφάλαιο της νεότερης ελληνικής μας ιστορίας αλλά είναι σίγουρο ότι ως πατέρας φρόντισε και για ένα επίσης μεγάλο κεφάλαιο που θα γραφτεί.»

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα