Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για τις κοινωνικές πολιτικές της κυβέρνησης – Δείτε live

Αντιπαράθεση σήμερα το μεσημέρι στη Βουλή ενώ νοικοκυριά και επιχειρήσεις γονατίζουν από την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση και η δημόσια Υγεία και η Παιδεία δοκιμάζονται λόγω του έξαρσης της πανδημίας και του προωθούμενου νόμου-πλαίσιο για τα ΑΕΙ, αντίστοιχα.

Την ώρα που το Μαξίμου οδηγεί τη χώρα ολοταχώς σε εκλογές ο πρωθυπουργός ζήτησε τη διεξαγωγή συζήτησης κάνοντας χρήση

του άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος σχετικά με τις κοινωνικές πολιτικές της κυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, αναμένεται να μιλήσει για τις πρόσφατες πλην όμως ανεπαρκείς παρεμβάσεις της κυβέρνησης, και ο Αλέξης Τσίπρας να αδράξει την ευκαιρία προκειμένου να της επιτεθεί εκ νέου.

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη σκιά της χθεσινής προκλητικής εμφάνισης του πρωθυπουργού στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου δέχτηκε σφοδρά πυρά με επίκεντρο τις παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων και την ελευθερία του Τύπου.

Κι ενώ προσπαθούσε να αντικρούσει την κριτική για τον βαθμό της ελευθεροτυπίας στη χώρα μας, στοχοποίησε δημοσιογράφο του euractiv για δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η εκτελεστική αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έθεσε θέμα αναποτελεσματικότητας της ελληνικής Δικαιοσύνης κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Αθήνα.

Δεν παρέλειψε δε να ευχαριστήσει τους εταίρους για τα μνημόνια, την τρόικα και ως εκ τούτου την εξαθλίωση του ελληνικού λαού, αφού επιχείρησε να εμφανίσει μια ειδυλλιακή εικόνα για την Ελλάδα και τις κυβερνητικές πολιτικές.



The post Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για τις κοινωνικές πολιτικές της κυβέρνησης – Δείτε live appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριάκου Μητσοτάκη, Βουλή, – Δείτε,kyriakou mitsotaki, vouli, – deite