Η… μεγάλη Δευτέρα της Super League 2

Τη Δευτέρα (4/1) αναμένονται τα σπουδαία σχετικά με την εκκίνηση του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι προβολείς στρέφονται στις αποφάσεις που θ’ ανακοινώσει η επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Η μεγάλη προσδοκία είναι το πρωτάθλημα να ξεκινήσει το άλλο Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιανουαρίου. Ηδη είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει μια τεράστια καθυστέρηση στην έναρξη της σεζόν και μάλιστα ΜΜΕ από το εξωτερικό κάνουν ειδική αναφορά στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας στην Ελλάδα

ότι είναι το μοναδικό που δεν έχει ξεκινήσει σε όλη την Ευρώπη! Οι ομάδες έτσι αναμένουν το σήμα προκειμένου να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο και να μπορέσουν μετά τον Μάρτιο να παίξουν κανονικά.

Εν τω μεταξύ, η προετοιμασία της ομάδας των Χανίων κυλά κανονικά και μάλιστα ήδη ξεκίνησαν οι προπονήσεις για το 2021. Τα Χανιά, τα οποία ελπίζουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουν την ευκαιρία να φιλοξενήσουν στο γήπεδο Περιβολίων τη Δόξα Δράμας.

Η Δευτέρα είναι σημαντική επίσης για ό,τι αφορά το συγκεκριμένο πρωτάθλημα διότι είναι προγραμματισμένο να υπάρξει ένα ακόμα ΔΣ στη διοργανώτρια, που αυτή τη φορά θ’ αφορά το πώς θα καταρτιστεί η νέα προκήρυξη.

The post Η… μεγάλη Δευτέρα της Super League 2 appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δευτέρα, Super League 2,deftera, Super League 2