Η γκάφα του Netflix: Πραγματικός ο αριθμός τηλεφώνου στο Squid Game – «Λαμβάνω χιλιάδες κλήσεις»

Ο αριθμός τηλεφώνου που εμφανίζεται στη νέα δημοφιλή σειρά του Netflix είναι  πραγματικός και ανήκει σε μια ανυποψίαστη επιχειρηματία από τη Νότια Κορέα.

Σε ψηφιακή επεξεργασία της σειράς «Squid Game» θα προχωρήσει το Netflix, προκειμένου να αφαιρέσει τα πλάνα όπου προβάλλεται ο τηλεφωνικός

αριθμός μιας γυναίκας από την Νότια Κορέα.

Η σειρά αυτή ακολουθεί την ιστορία κάποιων ανθρώπων που συμμετέχουν σε μια σειρά από διεστραμμένα παιχνίδια θανάτου προκειμένου να απαλλαγούν από τα υπέρογκα χρέη τους και έχει ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση στη λίστα του Netflix σε 90 χώρες, μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα.

Για να δηλώσουν συμμετοχή στα συγκεκριμένα παιχνίδια, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλέσουν σε ένα συγκεκριμένο αριθμό τηλεφώνου, που φαίνεται κανονικά στα πλάνα και ανήκει σε μια επιχειρηματία από τη Νότια Κορέα, η οποία έχει γίνει πλέον ο στόχος χιλιάδων φαρσέρ.

«Λαμβάνω χιλιάδες μηνύματα και κλήσεις στο τηλέφωνό μου, σε σημείο που δε μπορώ να συνεχίσω την καθημερινότητά μου. Υπάρχουν περισσότεροι από 4.000 αριθμοί που έπρεπε να διαγράψω», δήλωσε σχετικά η άτυχη γυναίκα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως εξήγησε η ίδια, στην αρχή δε γνώριζε το λόγο των ακατάπαυστων κλήσεων, μέχρι που ένας φίλος της τήν ενημέρωσε πως ο αριθμός της φαίνεται σε κάποια πλάνα της σειράς «Squid Game».

Σύμφωνα με το BBC, το Netflix παροτρύνει τους θεατές του να μην καλούν τον εν λόγω αριθμό και προσέφερε στη γυναίκα αποζημίωση ύψους 4.200 δολαρίων, την οποία η ίδια και απέρριψε.

«Μαζί με την εταιρεία παραγωγής, εργαζόμαστε για να επιλύσουμε αυτό το ζήτημα, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας των σκηνών με αριθμούς τηλεφώνου όπου είναι απαραίτητο», δήλωσε ανέφερε σε σχετική του δήλωση το Netflix.

Πηγή: ieidiseis.gr

The post Η γκάφα του Netflix: Πραγματικός ο αριθμός τηλεφώνου στο Squid Game – «Λαμβάνω χιλιάδες κλήσεις» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα