Η άγνωστη ιστορία του «ομορφότερου κοριτσιού στον κόσμο»

Όταν η εντυπωσιακή τηλεπερσόνα Veronika Loubry και ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής Patrick Blondeau αποφάσισαν να κάνουν το πρώτο τους παιδί, ένα πράγμα ήταν σίγουρο: Θα ήταν πανέμορφο. Αυτό που δεν περίμενε κανείς, όμως, είναι πως θα κέρδιζε τον τίτλο του «ομορφότερου κοριτσιού στον κόσμο» όταν ήταν μόλις έξι ετών.

Η Γαλλίδα Thylane Blondeau γεννήθηκε το 2001 και ήδη από τα πρώτα χρόνια της ζωής της φάνηκε πως κατείχε μια ξεχωριστή ομορφιά.

Με τα μεγάλα, γαλανά της μάτια και τα απολύτως συμμετρικά χαρακτηριστικά του προσώπου της, η μικρή Thylane κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα του

κόσμου της μόδας και να ακολουθήσει τα βήματα της πανέμορφης μητέρας της, ήδη από την ηλικία των τεσσάρων ετών.

Σύντομα, φάνηκε πως η επιτυχία της θα ξεπερνούσε κάθε προηγούμενο, με το πρόσωπό της να είναι περιζήτητο ανάμεσα στους γαλλικούς -και όχι μόνο- οίκους μόδας, από τις πρώτες μέρες της καριέρας της.

Γρήγορα, οι φωτογραφίες της έκαναν τον γύρο του κόσμου και η 6χρονη τότε Thylane έγινε ένα όνομα γνωστό σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η 6χρονη Thylane:

Thylane Blondeau, elegida como “la niña más bonita del mundo”, a los 6 años, así está 11 años después https://t.co/1uT6Rl6pwE pic.twitter.com/BULaYVnQjm

— Infobae América (@infobaeamerica) January 1, 2019

Οι εφημερίδες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν αυτά που της έδωσαν τον τίτλο του ομορφότερου κοριτσιού στον κόσμο, όμως γρήγορα οι αντιπαραθέσεις ξεκίνησαν.

Λίγα χρόνια μετά την διαδικτυακή της φήμη, η Thylane ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί σε ολοένα και πιο «ενήλικα» εξώφυλλα, τα οποία την απεικόνιζαν με ψηλοτάκουνα παπούτσια και ένα αρκετά «ώριμο για την ηλικία της» μακιγιάζ.

Οι φωτογραφίες αυτές αποτέλεσαν και την αφορμή για να ανοίξει εκ νέου η συζήτηση σχετικά με την εκμετάλλευση ανήλικων μοντέλων από τη βιομηχανία της μόδας, η οποία συχνά προτιμά κορίτσια στην εφηβεία (ή ακόμα και στην προεφηβεία) για φωτογραφήσεις με ενήλικες θεματολογίες.

Η αντιπαράθεση συνέχισε να κλιμακώνεται, μέχρι την κορύφωσή της το 2013, όταν η Thylane, σε ηλικία μόλις 12 ετών, πόζαρε σε μια σειρά από «προκλητικές» -όπως χαρακτηρίστηκαν- φωτογραφίες, για το περιοδικό της Vogue.

Αμέσως, γονείς, παιδοψυχολόγοι και δημοσιογράφοι σε ολόκληρη την υφήλιο άρχισαν να εκφράζουν τόσο την ανησυχία τους σχετικά με τη σεξουαλικοποίηση των νεαρών κοριτσιών, όσο και την κριτική τους για την μητέρα του κοριτσιού, η οποία έδωσε την άδειά της για τη φωτογράφηση.

«Το μόνο πράγμα που με σοκάρει σε αυτή τη φωτογραφία είναι το κολιέ που φοράει σε αυτή την φωτογραφία, το οποίο αξίζει 3 εκατ. ευρώ», είχε δηλώσει σε γαλλική εφημερίδα η μητέρα της Thylane.

Δείτε το αμφιλεγόμενο εξώφυλλο:

Remember the 10-year-old who appeared in French Vogue in 2011? See Thylane Blondeau now. https://t.co/wAzTLU60m8 pic.twitter.com/3pt8Ryb7ct

— MEGAstyle.ph (@megastyleph) November 9, 2015

Σήμερα, η Thylane Blondeau είναι 20 ετών και εργάζεται ακόμα ως μοντέλο, μολονότι επιλέγει να κρατάει ένα πιο χαμηλό προφίλ. Έχει περισσότερους από 5 εκατ. ακολούθους στο Instagram, όπου συχνά ποζάρει για διάφορες εταιρείες.

Παράλληλα, έχει λανσάρει τη δική της μάρκα ρούχων, ενώ το 2015 έκανε και το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, με τη γαλλική ταινία «Belle & Sebastian: The Adventure Continues».

Δείτε το «ομορφότερο κορίτσι του κόσμου» σήμερα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thylane (@thylaneblondeau)

ieidiseis.gr

The post Η άγνωστη ιστορία του «ομορφότερου κοριτσιού στον κόσμο» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα