Γρήγορο Cheesecake Kinder Bueno

Συνταγή για γρήγορο cheesecake με kinder bueno. Φτιάξτε το αγαπημένο σας γλυκό σε χρόνο μηδέν! Τραγανή βάση με μπισκότα, αφράτη κρέμα τυριού και πραλίνα kinder bueno.

Συστατικά

250 γρ. μπισκότα digestive125 γρ. λιωμένο βούτυρο500 γρ. τυρί κρέμα80 γρ. ζάχαρη άχνη300 γρ. άλειμμα bueno200 ml κρέμα γάλακτος 35%, κρύα100 γρ. άλειμμα bueno2 kinder bueno για
διακόσμηση

Μέθοδος Εκτέλεσης

Αλέθουμε τα μπισκότα στο multi.Τα βάζουμε σε ένα μπολ, ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε.Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα τσέρκι 20 εκ. και το απλώνουμε με ένα κουτάλι.Βάζουμε στο ψυγείο για 10′.Με ένα μίξερ χειρός ή στον κάδο του μίξερ, βάζουμε την κρέμα τυρί, τη ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε 45″.Προσθέτουμε το άλειμμα bueno και ανακατεύουμε για 30″.Ρίχνουμε την κρύα κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για περίπου άλλα 40″.Απλώνουμε το μείγμα της κρέμας πάνω από το μπισκότο.Ζεσταίνουμε τα υπόλοιπα 100 γρ. άλειμμα bueno στα μικροκύματα και τα απλώνουμε πάνω από την κρέμα.Σπάμε τα 2 kinder bueno σε 8 κομματάκια και γαρνίρουμε.Βάζουμε το cheesecake στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.Ξεφορμάρουμε με ένα πιστολάκι ή φλόγιστρο και κόβουμε σε κομμάτια.

dimitrismichailidis.com

The post Γρήγορο Cheesecake Kinder Bueno appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γρήγορο Cheesecake Kinder Bueno,grigoro Cheesecake Kinder Bueno