Γενέθλια με τούρτα Σούπερμαν για τον «οδοστρωτήρα» των ιδιωτικοποιήσεων Χατζηδάκη

Ιδιαίτερη μέρα χθες για τον υπουργό Εργασίας, καθώς είχε γενέθλια. Μπορεί να μη μάθαμε από τα κεράκια τα πόσα έκλεισε ο Κωστής Χατζηδάκης, συνειδητοποιήσαμε εμφατικά ωστόσο πόσο περήφανος πρέπει να νιώθει για τις ακραίες πολιτικές που ακολουθεί στην υπουργική του καριέρα, έχοντας αφήσει ήδη ανεξίτηλο στίγμα σε Ολυμπιακή, ΟΣΕ και ΔΕΗ και με το νέο του εγχείρημα, την παραχώρηση

της έκδοσης συντάξεων στους ιδιώτες, να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Δεν εξηγείται αλλιώς, η λαχτάρα του να αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, φωτογραφικά στιγμιότυπα με την τούρτα – «τύπου έκπληξη» – που του έφεραν στο υπουργείο οι συνεργάτες του και τον απεικονίζει ως σύγχρονο Σούπερμαν, με τα «κατορθώματά» του γύρω γύρω.

Ο κ. Χατζηδάκης που εξετέλεσε με επιτυχία πολλά από τα «βρώμικα» σχέδια κυβερνήσεων της Ν.Δ., έσβησε τα κεράκια στην τούρτα με τις «ταφόπλακες» των δημόσιων οργανισμών που πρώτα απαξίωσε και μετά εκποίησε για ψίχουλα, έχοντας σε πρώτο πλάνο και αυτήν την «ταφόπλακα» που σύντομα αναμένεται να μπει στην υπόθεση «συντάξεις», απαξιώνοντας τον ΕΦΚΑ και δίνοντας μαχαίρι και καρπούζι στον ιδιωτικό τομέα.

Περισσότερο θα του ταίριαζε μια τούρτα με τον ίδιο οδηγό ενός οδοστρωτήρα ή μιας μπουλντόζας έστω. Φαίνεται άλλωστε και από τα εκατοντάδες αρνητικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση που – λόγω άγνοιας(;) ή έλλειψης ενσυναίσθησης – έκανε.

Τα γενέθλιά μου σήμερα. Και εκεί που όλα ήταν ήσυχα στο γραφείο, εμφανίστηκε η Πόπη με μία τούρτα και ξεκίνησαν να…

Δημοσιεύτηκε από Kostis Hatzidakis στις Τρίτη, 20 Απριλίου 2021

Γράφει η Κατερίνα Κουτσελάκη

The post Γενέθλια με τούρτα Σούπερμαν για τον «οδοστρωτήρα» των ιδιωτικοποιήσεων Χατζηδάκη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα